Världens bästa låt just nu

Jag förstår verkligen vad Sofia menar när hon säger "I'm in love with a story".
Jag är kär i boken, i filmen, musiken, allt! När jag hade läst första kapitlet visste jag att det var kört, haha. Jag älskar Twilight. Ni måste bara se soundtracket! Paramore - Decode. Den är så jävla bra och jag älskar musikvideon. Älskar. Jag ska gifta mig med Robert Pattinson när jag bli stor, han är född 86 så när jag är tjugo då jävlar! Och jag ska gifta med mig Edward Cullen också! I love it. love. love. love. Syns mitt beronde tydligt?



How can I decide what's right
When you're clouding up my mind?
I can't win
You're losing sight
All the time

Not gonna ever own what's mine
When you're always taking sides
But you won't take away my pride
No, not this time
Not this time

How did we get here?
I used to know you so well
How did we get here?
Well, I think I know

The truth is hiding in your eyes
And it's hanging on your tongue
Just boiling in my blood
But you think that I can't see
What kind of man that you are
If you're a man at all
Well, I will figure this one out
On my own
(I'm screaming, "I love you so")
On my own
(My thoughts you can't decode)

How did we get here?
I used to know you so well, yeah
How did we get here?
Well, I think I know

Do you see what we've done?
We've gone and made such fools
Of ourselves
Do you see what we've done?
We've gone and made such fools
Of ourselves

How did we get here?
I used to know you so well, yeah
How did we get here?
Well, I used to know you so well
I think I know
I think I know

There is something I see in you
It might kill me
I want it to be true

Tränings tips 2

Hello. Home today again! Detta börjar bli tröttsamt, men jag har i alla fall RÅSTÄDAT mitt rum idag (hallelulja!) Jag har damsugit och moppat hela rummet, damsugit under madrassen (misstolka inte det låg inte massor med maskar där under eller något haha.) Damsugit min fåtölj eller datastol eller vad det nu heter. Haha, ja hela rummet! Dammat av. You name it. Nåväl, tänkte ge lite mer tips. Men kom ihåg att detta är inte allt och det är mest anpassat för mig själv.

- Träna för din egen skull! Skulle nämnt det i tidigare inlägg men det är ett av det viktigaste. Inte för att tillfredsställa någon annan.

- Läs tidningar inriktat på hälsa och träning. Du får bra kost och tränings tips och bra tips för din självkänsla och ditt självförtroende och du blir mer motiverad (men ta inte för givet att du kommer känna dig nöjd med din kropp om du väger 5 kilo mindre, om du inte gillar din kropp innan kommer du nog inte göra det när du har gått ner heller.) En bra tidning är t ex Topp&Hälsa.

- Skriv ner vad du äter under en vecka eller några dagar. Då blir det lättare att följa den kost du vill och du ser även om du har varit okonsekvent eller konsekvent! (Men överdriv inte, du vill inte hamna i några dåliga banor.)

- Var inte blyg på gymmet. Känn inte att "fläsket hoppar" när du springer på springmaskinen. Du inbillar dig säkert att du är större än du är plus att ingen annan bryr sig! De är antagligen för upptagna att tänka så själva! Fokusera istället på dig själv och ta verkligen i när du får chansen! Fast pressa inte för hårt, lyssna på kroppen som sagt.

- Variera din träning. Var inte feg att pröva något nytt än det hederliga spinning passet. Fråga efter något som kallas "bounce" eller pröva yoga eller ta en danskurs t ex! Fast om du tycker spinningen är superkul ska du såklart inte sluta med det!

- Om du inte orkar ta dig till gymmet någon dag och du vill stanna hemma och ta en jogging tur fast upptäcker att det regnar och har inte lust att bli blöt idag... Sätt då på en rolig skiva med hög rytm och få upp pulsen! Dansa som bara den och släpp loss, strunta i om grannen eller syskonen ser dig. Fråga om dom vill vara med istället (och då menar jag syskonen först och främst haha fast grannen kan man ju också bjuda in om man vill.)

- Skriv ett blogginlägg om dina tränings vanor eller skaffa en blogg som handlar om det för att hålla motivationen uppe, precis som jag gör nu!
 
Hittade en bra hälsoblogg på Blondinbellas blogg:
http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

En rolig låt att dansa till, men då får man verkligen ta i för denna är det inte så hög puls i...
 Men prova, det är superkul!

Lady Marmalade - Moulin Rouge

Tränings tips

Åhhh orka, hemma, igen. Sjuk. Och jag som skulle träna med Amanda (Bobba) idag. Men vi får ta igen det imorgon eller någon annan dag, right Bobba?

Idag har jag inte gjort så mycket, as usal. This really sucks. Allstå jag hatar, hatar detta. Kollar på "mannen som talar med hundar". Önskar att jag kunde tala med mig själv. Just det kommer ni ihåg att jag hade börjat bli nyttig för ett tag sen? Jag är duktig, jag har gått ner fem kilo! Mitt mål är att väga 63 tills jul i alla fall. Jag har prövat att träna förut men har inte kunnat hålla mig från allt godis (det viktigaste är dock inte att gå ner i vikt, man ska må bra av det också och känna sig starkare inte svagare.) Jag höll mig i en vecka kanske, mitt rekord var typ två... men sedan sprack det!
Så jag tänkte göra en Blondinbella och ge lite tips:

- Sätt upp mål och delmål. Mitt är t ex att väga 63 kilo, men genom att se att jag hade gått ner 1 kilo gjorde mig bara med motiverad och det kändes som att jag hade lyckats. Och att jag orkade springa längre än vad jag orkade första veckan.

- Starta långsamt! Riktigt långsamt. T ex börja med att sluta äta godis i veckorna, sedan lite situps och armhävningar, tåhävningar. Och om du vill gå ner i vikt sluta äta kolhydrater helt, gör det långsamt ckså. Börja med ett mål om dagen utan kolhydrater. Sedan slutar du helt. Och sen lägger du på träning. Fast när du har nått din målvikt måste du börja lägga på kolhydrater igen för att hålla vikten och inte fortsätta gå ner, balsansera med träning.

- Anpassa dock kost till träning under processen också! Om du tränar jätte mycket kan det vara bra att i alla fall äta några portioner kolhydrater i veckan, fast inte vid varje måltid. Ät kolhydrater innan träning t ex en banan. Drick mycket vatten.

- Vila. Träna inte varje dag, då kommer det bli för mycket och du kommer tröttna. Pang säger det så kommer du vara tillbaka i dina gamla vanor.

- Var konsekvent. Följ allt detta och sätt gränser. Bryt inte ditt mönster genom att äta "bara en chokladkaka idag så tar jag igen det imorgon med träning" du kommer säkert tänka samma sak nästa dag.

Jag kommer lägga ut fler tips i nästa inlägg. Kom ihåg att tro på dig själv och överdriv inte med maten även om det låter extremt att sluta med kolhydrater om man vill gå ner. Du ska äta mycket och känna dig mätt ändå! Ät mycket grönsaker och mycket kött/fisk/kyckling etc lägg till en mellanmål om det behövs. Bara för att du slutar med kolhydrater vill man inte att man ska få ätstörningar! Jag kör på GI-metoden men lyssna på din kropp, bara för att detta funkar för mig behöver det inte funka för dig. Nu ska jag städa (städläxa) wish me good luck!

Blondinbella hälsade till mig

Haha, jag ska berätta...

... Pappa och Blondinbella var tydligen på samma jul-fest (som pappa först trodde var en vanlig invigning) haha. Well, well, så ringde han och berättade att det var massor med kändisar där bl a Carolina Gynning och Blondinbella så jag sa åt honom att be om autograf och hälsa från mig! Och Blondinbella sa då att hon skulle hälsa till mig i sin blogg. Hihi.
Men hon hade tydligen glömt bort det sen men hon hälsade i alla fall på kommentarer och det tycker jag är lika bra. Haha. Känner mig speciell.

Annars idag har jag varit hemma igen, sjuk. Och sedan har jag läst en massa Twilight och ätit tonfiskröra, for your information.

Och juste lycka till ikväll Sofia, och hälsa från mig, haha. PUSS.


Stephenie Meyer

Heter författaren till bl a boken Twilight! Och min mormor och hon har samma efternamn btw!

Jag har nyss börjat läsa boken och jag har redan fastnat för den! Måste fortsätta läsa.
Låg i kofta, trosor och höga stumpor och läste den. En riktig läsa-bok-outfit? Var på ett möte idag klockan fyra av privata skäl och sedan så åkte jag och mamma till Vällingby centrum där jag köpte en ny halsduk och nya vantar i färgen svart! Har redan en vit och vita vantar så bestämde mig för en svart (very interesting.)

Nej nu ska jag lägga mig i min säng och gosa med min lilla hund (som tror att hon är gravid/har en bebis) det kallas "skengravid" i hundvärlden. Det är skitgulligt men också skitirriterande för hon är ängslig hela tiden och går runt och gnäller - fast den gulliga delen förstår ni nog. Hon låtsas att hennes gummi-Pluto är hennes lilla barn. SO. CUTE.



Nu ska jag schleepa (eller nej jag ska läsa) but don't tell anyone.
KISSES! Idag avslutar jag med ett utropstecken också. Eller nej det blev en punkt.

I'll be your lover too

Hemma idag, sjuk.
MEN OMG, OMG, OMG VARENDRA CHIC I VÄRLDEN MÅSTE VARA FÖRÄLSKAD I DENNA MÄNNISKA! Han är ju inte bara en bra skådespelare men sjunger bra också! Herregud, sexig, sexig, sexig. JAG DÖR. Men det brukar ju vara så, såna som kan skådespela brukar oftast ha andra konstnärliga sidor också. Som att rita, skriva eller sjunga. Jag älskar t ex teater hihi, fast går ej på det haha. Hoppas han släpper en skiva som han pratar om.


Robert Pattinson - I'll be your lover too


 


Godnatt

Nu säger jag GODNATT! GODNATT.

Edward Cullen

Världens snyggaste pojkeee just nu är Robert Pattinson! Jag måste erkänna att jag faktist KVED några gånger under filmen (och var sådär jobbiggg) även om jag ibörjan sa till Sofia att vara tyst haha!

Men filmen var aaasbra! Måste läsa böckerna udhfdhsfw, fast den var förstårs en klassisk romatisk tonårsförälskelse film. Den var lite förutsägbar men boken är antagligen bättre!
Men det spelar ingen roll egentligen för han är så snygg så det ahhhh... I nästa film måste det bli några sex/naken scener! Och han är så gullig i Harry Potter filmen. Måste se den bara för det (men han är ju en grymt bra skådespelare också)



GIMME, GIMME MOOORE! Jag kan slå vad om att det är tusen tonårstjejer som ligger och onanerar till honom just NU. Haha.

Om jag kunde drömma

- Ja så heter boken Twilight översatt på svenska

Jag får nog ta och läsa den. Vida och Sofia tjatar om att den är så bra.
Men ikväll eller idag eller hur det nu blir klockan 18.00 ska vi se själva filmen!
Killen i filmen är skitsnygg och Sofia är typ kär i han. Så då blir det ju extra kul att kolla (om bara inte Sofia sitter och kvider bredvid mig.)


Igår så var det typ middag/chillkrök (?) hos Sofia. Jag sätter in frågetecknet där pga av att det inte riktigt var något utav det. Haha. Men det var treeevligt. Nu kollar jag på reprisen av Stjärnor på is och kollade innan lite på reprisen av Idol 2008 för jag var nämligen där ju! Nu ska jag försöka kolla lite i mina pluggish böcker.

PÖSS.

Friday nights

Idol 2008 var toppen! Såg några kända ansiktet, bl a Kenza som jag tog kort med! Och så tog jag kort med EMD-Mattias och Johan Palms storebrorsa haha.

Det var en jättebra show som sagt. Jag tycker Kevin var bäst! Han har en så jävla bra scennärvaro och han är så gullig som person bara! Så gulligt när han sjöng till sin tjej och sa att han kunde flytta till Alaska för hennes skull! Han ser lite to much och smörig ut kanske men på plats så skulle ni förstå helt! Anna åkte tyvärr ut, tycker jag suger, förlåt men jag tycker Robin skulle åka ut (förresten spanade typ hans vänner in mig och Emma, haha.) Robin har varken en super-röst eller en stark närvaro! Men när det kommer till Anna så hade hon en grym röst, men knappt någon scennärvaro hon heller. Jag blev helt frustrerad när hon sjöng "Simply the best". Jag ville bara gå upp på scen och göra det rätt själv, haha! Men hennes andra nummer var awsome.


Living on a prayer - Kevin Borg

Det negativa med själva showen var nog att det egentligen på ett sätt kändes riktigt fake. I pauserna sa dom hur vi skulle applådera och att "vi var i arbete" också.  Dom försökte få fram det på ett roligt sett men dom var helt seriösa i det dom sa. Jag tycker det är synd att idol är så himla kommersiellt! När man sitter där hemma framför tv:n ser allt perfekt ut men på plats är det inte lika glamigt. Det är jävligt ytligt. Så nu förstår jag Lars helt! På tv:n ser det stort ut när han "skämde ut sig" lite. Men på plats i lokalen känns det som jag nästan skulle gjort samma sak. You rock Lars!

Nu ska jag sussa.

Idol 2008

Nu sitter jag här i soffan med Fredriks kompis Marc och vi ska snart åka till djurgården där idol spelas in! Idag i skolan så var det "öppet hus" så mamma kom och kollade på min svenska och engelska lektion, haha.

Och förresten, jag tror inte tidsoptimist är någon riktig sjukdom. Det är nog mer ett personlighets drag. Jag läste en artikel, det finns de ordningssamma och de oordningssamma. Och det är de oordnade som oftast brukar vara mest kreativa! Det stämmer tycker jag.

Well, well... Now it is time for Idol 2008. Jag hejar på Anna... tror jag. Haha.
KISSES. AND. HUGS.

Vad är tidsoptimism

Vad är tidsoptimism egentligen? Sökte på google efter ordet tidsoptimist, det kom upp bla a det här:

En tidsoptimist är en person som fördröjer påbörjandet av en arbetsuppgift eftersom hon är alltför optimistisk om att hon ska klara av den på kortare tid än som verkligen är fallet. En formel som tidsoptimisten skulle behöva lära sig är att verklig tidsåtgång för att slutföra en uppgift är lika med uppskattad tidsåtgång gånger pi.


Sedan nämner susning.nu också en hemsida för tidsmissbrukare (timeabusers.com.)

Och då tänker jag, vadå tidsmissbrukare? Är tidsoptimism en sjukdom? Eller är det bara ett dåligt beteende. Jag är världens största tidsoptimist! Jag skjuter upp saker, kommer försent typ varje dag! Och jag antar att det är ett dåligt beteende som måste upphöra men  jag har försökt men inte lyckats i längden. Så jag undrar, kan detta vara en, ja typ sjukdom? Jag hittade även en länk till en killes blogg (http://daviddruid.blogspot.com/2008/05/tidsoptimist.html) där han skriver att han också tror att tidsoptimism är en sjukdom. Han skrev t ex:
"Kan inte folk fatta att det är en sjukdom som man borde få hjälp för. Jag är tidsoptimist. Jag tycker det är jobbigt. Det är inte jobbigt p.g.a. att jag själv lider av att man stressar iväg i sista sekund och kommer försent utan det jobbiga är att personen/personer man ska möta ofta är irriterade för att man är sen. Med all rätt."

Och det han beskriver i sitt blogginlägg stämmer exakt in med mig! Eller jag lider ju faktist av att stressa iväg sådär men nästan samma beteende, så likt, så kan detta vara - ja som sagt, missbruk eller något liknande i alla fall? Eller är detta bara något vi tidsoptimister skyller på. Vad är tidsoptimism?! Finns det ens ett ord som heter tidsoptimism?



Och nu har jag skjutit upp pluggandet också. I'm saying.

Living for the weekends

I SUCK. Lika tragiskt att säga det varje gång men sist jag bloggade var i måndags och nu är det torsdag. Pinsamt.
Men allstå jag skyller på plugget hela tiden men det är pga av det! Förstår inte hur Blondinbella orkar med allt, jag beundrar henne! Well, well...


Vad händer i helgen då? Jo på fredag (imorgon) så ska jag som sagt på Idol 2008 med Emma, Pappa, Fredrik och Fredriks kompis Marc. Och genom att jag är en duktig flicka så följer jag med och jag tror faktist att det kommer bli kul! På lördag är det middag/chillkrök i Råcksta hos Sofias mamma (haha jag menar inte att Sofias mamma ska vara med.) Det blir väldigt nice, plus att på dagen är det konfa träff-grej, kanske inte lika nice, men det funkar. Sedan på söndag ska jag, Sofia, Dag, Fredrik L, Sosso och Niklas (och kanske någon eller några till) se Twilight! Jag kommer inte ihåg att Sofia sa att det skulle vara fler men om jag inte nämde er, förlåt mitt minne är ja, ni vet.


 

The movie sounds good men hoppas det inte är to much tonårsförälskelse-film-som-alla-tjejer-kvider-åt


Hihi var länge sedan min helg var så fullspäckad (ja det är sant.)
Nu måste jag plugga. KISSES. AND. KISSES.


Fortsättningen följde

Ja och det blev stay at home. Är sjuk och krasslig. Så det blir inte en sån bra blandning med att hålla tal.

Det har blivit ett par korta inlägg här nere med det beror på att jag har vart i Göteborg etc.
Denna dagen ska jag spendera hemma, kanske kommer plugga lite också. Eller jo, vi har ju matteprov imorgon! Suck.
Nåväl, på fredag ska jag på Idol med Emma, Pappa och Fredrik min bror. Haha men pappa fick gratisbiljetter och ville så gärna att jag skulle följa med, och genom att jag är en "duktig flicka" så gör jag det då. Grejen är bara det att en bra film har premiär då också, Twilight, men jag får se den på söndag istället. Jag tycker söndag är en riktig biodag!


The Killers - Human (dock inte den nya videon)

Nu ska jag försöka få i mig något. Det är bara det att pappa inte har någon mat här hemma. PUSS.

Stockholm i mitt hjärta

Nu är jag tillbaka i ljuva Stockholm! När jag kom hem åt jag thai mat och uppdaterade mig lite. Now I'm back on track, I think. Är dödstrött, förskyld och ska hålla tal imorgon. Hur ska detta gå? Ingen vet... Fortsättning följer.
Och medan ni väntar:


To be continued...

Uppdatering från Göteborg

Är i Göteborg nu! Klockan är halv ett och jag är inne på hotellets dator! Det är skitfint här, rummet är asnice och vi var firat pappa och käkat god mat!

Kommer hem imorgon kväll.
Kisses. from. Gbg.

Nu drar jag till Göteborg!

Haaare gött! Här får ni en liten låt att lyssna på medan jag är borta. Kommer hem på söndag. PUSS.


Consequence - The Notwist

Gymnasiemässan

HELLO mina väldigt få läsare! Idag (fredag) så var jag på gymnasiemässan. Det var rätt kul faktist, skannande av hela mässan typ, haha. Så det var bra. Kom hem med en hel påse med massor med broschyser! Hann välja ut lite av dom jag var mest intresserad av. Östra Real kändes jävligt bra, Thorildsplan gymnasium, Blackeberg och Jensen etc.

Men på hemvägen hände en jävligt omogen sak allstå! FYFAN HUR JÄVLA DUM I HUVUDET KAN MAN BLI?!?! Jag och Sosso väntade på pendeltåget på perrongen, vi satte oss bredvid ett par fucking förortsbarn på bänken (inga fördomar så, men dom här var fan störda.) Dom typ rökte som skorstenar och spottade på marken. Helt plötsligt börjar dom säga "Ygly, ygly" = Ugly och "Blondin, ygly, ygly" osv. osv. Och jag blir så jävla sur på sånna fucking idioter som typ ser ner på en för att man råkar vara blond. Jag låter som värsta fjortisen men jag kan garantera att jag INTE absolut INTE är en sån. Men i alla fall, jag ignonerar dom ett tag men tillslut säger jag till dom... och då får dom typ ADHD (speciellt den ena tjejen) och börjar skrika åt mig. Sedan SPOTTAR HON MIG I ANSIKTET! Även fast jag hade behållit lugnet, men jag hetsar inte mig för det utan jag fortsätter att stay cool och torkar bara bort spottet och säger "Herregud, är det där det ända du har att komma med?" Hon blir typ nervös för att hon tror att jag ska slå till henne. Sosso blir dock förbannad och börjar skrika åt henne, då kommer den andra tjejen fram och börjar skrika "HORA" åt henne medan den andra typ sedan slår till henne. HUR JÄVLA PUCKAD KAN MAN BLI? Sedan hände det mer grejer, men vi gjorde knappt någonting! Dom sökte bråk! Efteråt kom det fram en kille och han hade sett allt och tyckte att det var dom som hade problemet. Fyfan allstå, jävla idioter.


Jag och Sosso innan sommarlovet

Detta lät väldigt patetiskt, men i fortsättningen ska jag tänka mig för vilka jag sätter mig bredvid på en bänk. Herregud vad fan händer med detta samhälle? Kan man inte ens sätta sig på en bänk innan någon ska börja bråka. Någon har aldrig spottat mig i ansiktet förut, jag blev fan chockad. Jävla idiotet med mindervärdes komplex. Jag tycker det var kränkande att dom ska gå på mig bara för att jag är blond, lång och ser svensk ut. Jag är inte ens helsvensk, halvfransk. Men i alla fall, orättvist och önödigt!

I'm going to Göteborg soon

TJA. TJA. TJA. Idag så var jag i skolan (as usual) och där hände det inte mycket (as usual.)
Efter skolan drog jag dock till gymmet, det var as-skönt att träna! Är kär i mitt gym nu, haha nej nu överdriver jag verkligen men det är as nice att bara träna och svetta ur sig all skit. Sedan så passade jag på att sola lite solarium också är blek som snö.

Well, well, well... imorgon han vi praktist prov i gympan. ORKA. ORKA. ORKA. Pallar verkligen inte! Men aja, jag måste.
Och jag stör mig på vissa människor alltså, folk som säger falska saker och folk som fan inte ens kan vara trevliga utan måste vara jätte seriösa hela tiden och bara, ah! Grow up! Nu ska jag fan plugga, ska läsa tidning sedan ska jag RÅplugga. Kisses and Hugs.


Juste glömde att säga, ska dra till Götebooorg på lördag morgon ner till lilla släkten! Där ska vi fira pappa ytterligare en gång, blir kul! Har inte vart i Göteborg på skit länge. Nu kan jag säga kisses and hugs. Kisses and Hugs.

This is true story telling

- I'm to good for you, yes I am


Beyonce - If I were a boy (live EMA)


Hello sunshine

Tjabba, tjabba! I helgen hände det mycket nice stuffs. Det var maskerad-party! Det var riktigt kul när det väl var kul! Sedan så har jag varit på tjejmiddag med Ella, Elin och Sofia. Elin hade lagat skitgod mat, well done honey!

Idag have I been to school. Och gud vad jag fick damp på träslöjden! Jag skulle såga i en sån där sågmaskin eller vad det nu heter, och den var skit jobbig. Allstå ahhh jag typ stod där och skrek på den, haha.
Men just nu känner jag mig både lite happy och irriterad. Jag blir så irriterad, inte bara på sågmaskinen haha... Nej men ah! Okej får väl skylla på att jag ska få mens snart men nej, NOT OKAY! FUCK ME HARD! (Och nej jag menar inte att någon ska knulla mig hårt det är bara en ful svordom som jag använder.) Här kommer lite bilder från maskeraden btw, jag är den blonda med två toffsar haha. Jag och min kompis hade klätt ut oss till skolflickor, haha.







Nu ska jag ta ut min ilska på något. PUSS.


Och nu över till Bertil Falukorv

HAHAHAHA, hon gjorde det igen på valvakan 2008, otroligt! Spana in tv4:s Petra Nordlund kalla sin kollega för Bertil Falukorv ännu en gång!

1. Valvakan 2004


2. Valvakan 2008


Uppföljaren nr. 3...?

Yes we can

Allstå jag har funderat på, hur känns det egentligen att vara ett av världens mäktigaste lands president? Vaknar man upp varje dag och tänker: I'm the president of U S A, eller är allting nästan detsamma. Och blir det svårt att inte glömma bort sig själv, att inte tänka på vad man egentligen är och heter utan att man nu mera är mr. President och nästan inget annat. Det är ju en enormt stor uppgift! Det är ju helt sjukt, men jag hoppas att Barack Obama ska klara av detta jobbet. "Yes we can!" som han sa.

Idag var jag i skolan, försov mig dock och sedan hade jag lock för öronen hela dagen (?). Min lärare sa att det kunde vara första tecknet på en öroninflamation men det hoppas jag verkligen inte! Jag vill inte bli sjuk och ha ont i öronen varje dag typ. NO THANKS. Nej nu måste jag fortsätta med mitt tal om Jude Law. Vad ska jag säga egentligen? Just nu sitter jag och skriver om på vilket sätt tjejer och killar blir attraherade av honom osv. Hur ska detta gå? KISS. KISS.


 

Ett av världens snyggaste par någonsin?


Don't feel sad, just buy a shoe

... Och det är just det jag har gjort!

Mina gamla svarta pumps är helt sönder-ner-trampade, även om jag har klackat om dom är skinnet helt fucked up! Så då passade det rätt bra att jag köpte ett par nya svarta pumps, dock blanka denna gången. Jätte bra timing till "the happening" på fredag också. Idag var jag i skolan, vi hade hemkunskap och jag lagade jätte goda köttbullar medan de andra gjorde klyftpotatis, salsa och brunabön - äppelsallad! MUMS. I. LOVE. FOOD. 

Sedan har jag pluggat lite på mitt tal också, har i alla fall börjat på det. Det ska handla om Jude Law! Ahhh han är så snygg, han är så sexig men ändå ett otroget svin och det gör det hela ännu mer sexigt, I would nanny for Jude Law!


Jude Law - Dior Homme Sport Commercial

OCH JUST DET, BARACK OBAMA VANN VALET! Obama ska bli USAs nya president! Äntligen en förändring, ut med det gamla och in med det nya! Och då menar jag verkligen ut med det gamla, har ni sett John McCain eller?
Now I'm going to chillaxin and watch TV! KISSES. AND. HUGS.

I can't take my eyes off you

Ni får bli beredda på att jag kommer vara besatt av Jude Law nu för tiden. Drömde att jag strulade med honom hela natten så just nu kan jag inte "take my mind off" him. Och är han inte het i filmen "Closer"? Han är den snyggaste mannen som fan existerar på denna jord. Lyssna på soundtracket från "Closer" och njut.



Nu ska jag chilla vidare och sedan kolla på Valvaka med Filip och Fredrik. KISSES.

But you're just a boy, you don't understand

Allstå den här låten är fan så jävla riktig, jag tror alla tjejer känner igen sig i denna låten.


If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wated
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.


If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


If I were a boy
I could turn off my phone
Tell evveryone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home (to come home)


It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy


The winner takes it all

Jaaa så var det president val i Amerika! Jag hoppas på att Barack Obama vinner, det gör väl de flesta. Men McKain (eller hur han nu stavas, who cares) är så gammaldags, han vill typ ha kvar soldaterna där de är och kommer antagligen dö inom en kort tid så varför ska Amerika rösta på honom?! Obama ska bli president.

Nåväl, idag så stannade jag hemma igen pga vissa orsaker. Men sedan kände jag mig bättre, då kom mamma och hämtade mig och så åt vi lunch på Coffe House By Goerge och sedan så klippte jag mig! Jag klippte mig rätt kort genom att håret var så slitet! Det blev rätt najs faktist. Sedan drog jag till stan med Hanna och Lovisa, vi kollade på kläder till the happening senare i veckan! Jag och Hanna hittade bra saker, hihi. Nu längtar jag bara på att det ska bli fredag, för då är det som jag sa, the happening = FEST! Och det är inte vilken fest som helst utan det är maskerad! Woho, jag och Hanna ska vara skolflicke tvillingar.



Det var allt från mig idag! Eller det kanske kommer mer, men just nu säger jag PUSS.
PUSS.

It won't end up with Donna sitting on Eric's head

Måste verkligen sova, men kollade på That 70's show idag och såg detta klippet, haha!


"Only now it won't end up with Donna sitting on Eric's head"

I love Kitty. NATTI.

Converse syndromet

- Ett underligt fenomen, men jag kan inte motstå det

Okej nu överdriver jag lite men hur sexigt är det inte med lite vindbitna killar i converse?! Och då menar jag inte emos utan en brunett med lite ruffsigt hår, bruna ögon och blablabla... allstå jag dör (helst lockigt hår också). Fråga bara Sofia jag älskar killar med lockigt hår, dom kan faktist vara blonda (helst brunetter) men lockigt hår är jätte sexigt! Inte affro men ja, ni fattar. Nej men converse är avslappnat vilket betyder sexigt. Jag ogillar verkligen när killar är överdrivna. Kör på stureplansslicket, dränker sitt hår i hårspray/gele. När de färgar håret eller typ rakar såna där streck på sidorna. Brats, när det blir lite för mycket Enrique Iglesias över det hela (han är snygg) men ni fattar kanske vad jag menar. Den där smörlooken! Det ska vara avslappnat och narturligt. Love it. Love. Love. Love.


Typ sådär, har dock inte converse, but do you get it?

School is so kliché

Alltså ahhh, det finns inget jobbigare än skolan. Vem tycker inte det? Men jag är en människa som hatar att ha press på mig och regler och tider att passa. Jag vill ha frihet! Jag trivs inte när folk säger åt mig vad jag ska göra. Fast jag vet att om jag inte presterar bra i skolan kommer det ju ändå sluta upp med något skit jobb där folk bossar över mig!

Som Niklas eller vem det nu var som sa det, i Sverige klagar vi så mycket på skolan. I vissa länder är det barns högsta dröm att få gå i skolan och när de väl får gå i skolan jobbar de som hästar! Jag skulle fan behöva göra det nu! Men ush så tråkigt det är och herregud vilket patetiskt inlägg detta blev men behöver få skiten ur mig! AHHH.


Sun-fucking-day

Ni kan gärna läsa inlägget innan detta om ni inte orkar, jag har en sån där "sun-fucking-day" if you know what I mean.

Brukar du komma i tid HAHAHAHA, nej
Vad hade du i din mun senast En cashewnöt
När mår du bra När jag känner mig fri, inte har några krav på mig, inga problem (kanske en liten fling men det beror på)
När blev du fotad senast Igår
Hur känner du dig nu Ångest inför morgondragen
Kan du laga mat Ja det kan jag faktist
Vad pluggar du Jag går i nian ännu så läser inget
Vad tycker du om fötter Ush
Är du smart Ja
Är du aktiv i skolan Varierar
Vad saknar du Framför allt någon jag kan pussa på!
När och varför grät du senast För att jag var förbannad, haha
Var det pinsamt att svara på det Nej
Hade du en bra kväll igår Ja det var skönt faktist (misstolka inte)
Din favoritdryck på morgonen Om jag får vara lite onyttig varm choklad, men mjölk är gott
Är du nöjd med ditt liv Den dagen jag är nöjd är det kört
Vad vill du jobba som Programledare, journalist
Har du tråkigt just nu Ja genom att jag sitter och svarar på de här frågorna
Vad gör livet värt att leva Att jag känner att jag kan klara mig själv men ändå har något att brinna för
Vad i livet ångrar du Jag ångrar mycket, men det är ingen ide att sitta ner och älta
Är du musikalisk Ja det är jag, genetiskt
Vad lyssnar du på för musik Indie, rock, alternative etc
Kategoriserar du dig själv i någon stil Nej, jag blandar min egen stil med trend
Är du bortskämd Ja, tyvärr
Är du trött Ja!
Vad gör du imorgon Går i skolan...

Din första

Operation Har aldrig opererat mig
Första piercingen När jag gick i trean tog jag hål i öronen
Första bästa vän Lotta Lilie
Första priset Kommer inte ihåg
Första sporten du började på Balett
Första husdjuret En kanin som hette Pricken
Första semestern Spanien och Mallorca när jag var en liten skit
Första konserten Tror det var någon grej i globen men Robyn, Westlife, Anastacia m.fl.
Första kärleken Jag har aldrig haft ett riktigt fast förhållande

Favoriter:

Filmer Svårt, men kärleksfilmer och Harry Potter haha
Tvprogram SEX AND THE CITY
Kroppsdel På mig själv tuttar, ben på killar ryggen!
Sport Går inte på någon sport men badminton verkar kul
Plagg Strumbyxor och sexiga klackar!
Bok Jag har ingen specifik favorit, gillar många

Just nu:
Äter du Inget
Dricker du Inget
Ska du Kolla på film
Lyssnar du på Ljudet från James Bond filmen pappa har somnat framför
Väntar du på En fest som blir av på fredag!
Tittar du på Girls can do two things at the same time så James Bond och det här
Har på du på dig Jeans, tröja, strumpor

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon Svårt, kan ha världens finaste läppar men ingen blick som jag fastnar för så ögonen!
Kortare eller längre Lååång
Snygg mage eller snygga armar Svårt! Men mage får jag nog säga
Busig eller lydig Busig
Långt hår eller kort hår Mellan långt
Brunett eller blondin Brunett!
Charmig eller flirtig Charmig

Har du någonsin:
Brutit ett ben Nej
Rymt hemifrån Ja när jag var liten tror jag, haha
Röntgats Ja när jag var liten, liten
Krossat någons hjärta Inte vad jag vet?
Gråtit när någon dött Ja

Tror du på:
Gud Ja, alla har sin egen uppfattning om gud (men är inte sådär superkristen)
Mirakel Är inte säker men ja jag tror faktist det
Aliens Är inte säker men jo det bör finnas något där ute!
Magi Hm... nej
Himlen Ja
Tomten Mja, men man vet ju aldrig hihi

Sex på första träffen Det beror på
Kyssas på första träffen Ja
Änglar Ja


Don't ask

Är det illa om man ser likheter mellan aporna på kolmården och sig själv?

Bad update, åhhh hatar det där! Men så är det, har inte hunnit blogga för jag har varit på kolmården (don't ask). Kvällen innan jag drog dit gick jag på ett spinning pass med mamma och Sofia. Sedan åt jag tjejmiddag hos Hanna med Lovisa, Charlotte, Mikaela och Sofia och sedan så sov jag, Ella och Niklas över där. Vi alla somnade vid klockan sex efter att ha pratat om spirtuella grejer hela natten (don't ask again).

Pappa ville att jag skulle följa med han och min bror till kolmården. Så jag packade väskan och drog med (?). Det var mest småbarn där men wtf, forever young! Vi gick in till apariumet och där var det en fucking gorilla som slängde spån med apskit på mig när jag försökte ta kort på den! Den gav mig värsta blicken! Och plötsligt började alla schimpanser i buren bredvid dampa loss ( dvs började skrika och hoppa omrking osv) och då tänkte jag helt plötsligt på mig och mamma. Det där är nämligen äkta oss när vi bråkar eller när jag bara blir förbannad, haha! Vi såg också på en delfinshow och jag såg tigrar, hihi. Känner mig som tre år igen. But I wonder... kommer våra djuriska drag fram när vi blir förbannade?

Mitt sanna jag?


Nu ska jag kolla på Jiddra inte med Zohan och sedan blir det Sex and the City - THE MOVIE (köpte den idag!)


RSS 2.0