Tränings tips 2

Hello. Home today again! Detta börjar bli tröttsamt, men jag har i alla fall RÅSTÄDAT mitt rum idag (hallelulja!) Jag har damsugit och moppat hela rummet, damsugit under madrassen (misstolka inte det låg inte massor med maskar där under eller något haha.) Damsugit min fåtölj eller datastol eller vad det nu heter. Haha, ja hela rummet! Dammat av. You name it. Nåväl, tänkte ge lite mer tips. Men kom ihåg att detta är inte allt och det är mest anpassat för mig själv.

- Träna för din egen skull! Skulle nämnt det i tidigare inlägg men det är ett av det viktigaste. Inte för att tillfredsställa någon annan.

- Läs tidningar inriktat på hälsa och träning. Du får bra kost och tränings tips och bra tips för din självkänsla och ditt självförtroende och du blir mer motiverad (men ta inte för givet att du kommer känna dig nöjd med din kropp om du väger 5 kilo mindre, om du inte gillar din kropp innan kommer du nog inte göra det när du har gått ner heller.) En bra tidning är t ex Topp&Hälsa.

- Skriv ner vad du äter under en vecka eller några dagar. Då blir det lättare att följa den kost du vill och du ser även om du har varit okonsekvent eller konsekvent! (Men överdriv inte, du vill inte hamna i några dåliga banor.)

- Var inte blyg på gymmet. Känn inte att "fläsket hoppar" när du springer på springmaskinen. Du inbillar dig säkert att du är större än du är plus att ingen annan bryr sig! De är antagligen för upptagna att tänka så själva! Fokusera istället på dig själv och ta verkligen i när du får chansen! Fast pressa inte för hårt, lyssna på kroppen som sagt.

- Variera din träning. Var inte feg att pröva något nytt än det hederliga spinning passet. Fråga efter något som kallas "bounce" eller pröva yoga eller ta en danskurs t ex! Fast om du tycker spinningen är superkul ska du såklart inte sluta med det!

- Om du inte orkar ta dig till gymmet någon dag och du vill stanna hemma och ta en jogging tur fast upptäcker att det regnar och har inte lust att bli blöt idag... Sätt då på en rolig skiva med hög rytm och få upp pulsen! Dansa som bara den och släpp loss, strunta i om grannen eller syskonen ser dig. Fråga om dom vill vara med istället (och då menar jag syskonen först och främst haha fast grannen kan man ju också bjuda in om man vill.)

- Skriv ett blogginlägg om dina tränings vanor eller skaffa en blogg som handlar om det för att hålla motivationen uppe, precis som jag gör nu!
 
Hittade en bra hälsoblogg på Blondinbellas blogg:
http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

En rolig låt att dansa till, men då får man verkligen ta i för denna är det inte så hög puls i...
 Men prova, det är superkul!

Lady Marmalade - Moulin Rouge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0