Be be your love

HAPPY TUESDAY

Ammies fest var fan en av de roligaste festerna jag någonsin varit på! I had the time of my life. MYCKET LYCKAT.
I måndags var jag hemma och idag är jag hemma. Just nu känns allt så tråkigt... Ammies fest var så jävla kul och man såg fram emot den så sjukt mycket, nu är det bara torrt, dött. Men som tur är har Lovisa parteeey soon! TAGGA.
Hittade en bild på blondinbellas blogg... är det bara jag som tycker att Tyra ser ut som Miss Inga på denna bild? Vad har hänt...? WTF. Creepy.






If you're all by your self alone tonight

THURSDAY 11/2 - 2010

HELLO GALS AND BOYZ. Hoppas allt är prima ballerina med er.
What have I done dom senaste dagarna?
I måndags var jag på bio med Erica, Tove, Billy och Sewit och såg Snabba Cash. LIKE.
JW är så jävla snygg så att jag döööör... kom typ bara av att kolla på honom, haha.
I tisdags besöke jag Kungsholmens Gymnasium. Hade studiedag så passade på att träffa my sausage Sofia and many other beautiful frendzzz. I onsdags var jag i stan efter sch00l. Har varit i stan varje dag typ ända sen helgen! Except today t-day.
Joooo för min polare Ammie ska ha 18års kalas, partaj, fekk3, röj, you name it på lördag. Så har PANIK! WHATTAFUCK am I going to wear......... have no freaking idea. WELL........... det löser sig.... det MÅÅÅSTE det.. och vad ska jag ha för skoor? Ahh fuck my life. Hehe.
See u soooon! KISSES



Det är sånt här som gör det SÅÅÅ värt att vara singel... mhhhmmhhhh


Jag blir så ***** trött

Jag blir så jävla trött på människor!!! Speciellt människor som man föväntar sig ska bete sig moget, men som visar sig vara helt tvärt om.
JAG. ÄR. CHOCKAD. Ni är myndiga och om några år är det väl fan dags att skaffa barn för er del? Vad händer med världen?!
Och så blir jag trött på alla komplicerade, stumma människor. Kan ni inte bara öppna munnen och säga som det är?
Och jag blir så trött på killar. WTF. Vem var det som sa att tjejer var komplicerade?

Ja detta var ett argt inlägg, för jag är arg, jag blir helt "AHHH" på alla er som tillhör de kategorierna! Hoppas många känner sig träffade. Annars är det dags att börja rannsaka sig själv gott folk!

Annars... är det fredag idag och idag var jag hemma, och ska nog vara hemma ikväll.



Ja, tänk om allt vore såhär okomplicerat? Jag tror jag ska flytta in i en limosin när jag blir stor och skumpa ska bli min enda familj



Ha-ha

CHECKADE nyss gamla inlägg, ett år gamla. Januari 2009. Shit vad tiden går fort och gud vad mycket som har förändrats. Det är detta som är anledningen till att jag bloggar då och då... det är askul att blicka tillbaka! Man blir liksom påmind. "Ja just det den och den kvällen och den händelsen och då tyckte jag si och så!"

SI, SI amigos. Idag ons 3 feb fyllde min kära vän Amelie 18 år!!! GRATTIS. MY. LOVE. Nästa helg är det FEKK3 för hela slanten(?) och hälsan heheeee. SPÅRA SPÅRA. Oh herregud vad allt har förändrats. Riktigt coolt egentligen. Detta är livet, jag lever just nu och vem vet... om ett år eller två kanske jag blickar tillbaka på detta inlägg och tänker "Shit vad saker och ting har förändrats!" Tror dock inte att det kommer vara lika extrema förändringar som har skett den senaste tiden. Har bytt umgängeskrets, jag har förändrats och lärt känna MASSOR med nya människor och fått MASSOR med nya erfarenheter, mognat, bytt klass, skola... ja jag kan hålla på i en evighet.
GODNATT.


Ammie 18! Gör som oss och spåra den 13:e


RSS 2.0