Dubai

Ciao amigos! Nu drar jag till Dubai och steker. Ha det så MYS i kylan.





God jul & gott nytt år!

Merry christmas & a happy new year!
Tjoho, två dagar kvar till julafton. Helt sjukt. Imorgon (idag) kl är 01.33... hehe... så ska jag handla julklappar! Alltid ute i sista stund, nejmen fick mitt studiebidrag i lördags.
Får ca 1100 kr i studiebidrag och räknar ut att det blir ca 250 spänn till varje julklapp.
Så dyra presenter blir det icke! Men tanken räknas, right?

Så vad har jag gjort under den senaste tiden?
Jag har bl a haft världens bästa julavslutning i/med världens bästa gymnasium - Blackebergs gymnasium! Vi är som en enda stor familj! Hela skolan dansade långdans, kan ni tänka er? Jag var även med i kören och sjöng, me and kittan sjöng för full hals, haha! Nästa år ska jag ta Tänd ett ljus - solot minsann! Hihi.
Jag hade även lite folk hos mig i fredags, trevlans. Och i lördags hade Fredrik A partaj, det slutade med film hos Jesper kl 4 på natten haha... The Hangover gillar vi.
Sedan har jag bara slappat! Är så sjukt trött efter denna dramatiska/turbulenta/händelserika termin. Det känns som att ALLT har hänt.

Och allt har förändrats, mitt liv, min umgängeskrets, jag har förändrats.
Lite läskigt men även häftigt när man tänker efter. Allt har sin gång helt enkelt.
Jag ska ev. åka till Dubai med mamma över nyår! Så kommer hem fräsch, extra utvilad och brun till Sverige och skolan! Även med införskaffande glasögon, yes, jag är översynt. Haha, blev glad på synundersökningen när hon gav mig beskedet.
Tycker nämligen glasögon är så jävla snygg/sexigt och jag har nästan alltid velat ha det! Känner att jag verkligen vill ha mina glasögon nu då jag blir väldigt trött i ögonen när jag läser/skriver etc. Får dom imorgon eller på onsdag tror jag. Woho!
Kanske inte kommer uppdatera så mycket under lovet. Men tills nästa update får ni ha det AWSOME. God jul på er allihopa.
Och tänk att det blir SNÖ på julafton! Känner att denna julafton kommer bli den bästa på länge. KISSES AND HUGS from Sophie




I wanna run, smash into you

God eftermiddag polerz!
Nu är klockan 16.03 och det är saturday. Igår var jag på spex i bromma gymnasium.
Det var helt OK, kan tänka mig att det skulle varit jävligt värt om man gick i bromma.
Mycket internskämt och sådant etc. Men forum hade gjort ett bra jobb! Sedan var det tänkt att jag skulle dra vidare med några av mina polers... men jag hade en sådan där kväll där jag bara kände mig otaggad och inte snygg alls - så det blev hemfärd, och jag hann hyra en film också. Små skandaler hette den och den var bra. Fem toasters.

Det finns saker som är så svåra att släppa. The hardest thing in life is letting go of something you thought was real. I wanna run, smash into you.

PUSS PUSS mina kära loverzzz (och tack för den söta kommentaren i mitt tidigare inlägg, extra stor puss till dig!)




RSS 2.0