Desperata hemmafruar

Tjoman, just nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives/gör min försenade hemkunskapsläxa. Idag så var jag hos mormor och hon hjälpte mig lite med franskan. Jag ska börja gå till henne typ en gång i veckan och få stödhjälp (min mormor är nämligen helfransyska.)

Imorgon är det skola som gäller! Ush, fy och blä! Men måste, måste och måste!
Och min franska lärare är orättvis. Jag hade gjort en franska uppsats men fått hjälp av min mormor, för hon är ju min stödlärare nu kan man säga. Sedan när jag lämnade in den fick jag inget betyg på den för den var för bra = för bra för henne! Hon kan ju inte ens prata RIKTIG franska, hon hade till och med rättat uppsatsen fel. Hon är italinare men utbildar franska och spanska. Snälla kan ni ge mig en riktig fransyska som kan riktig franska! Jag börjar tröttna. Förlåt om jag låter stöddig nu men wtf, om man ska lära sig franska ska man lära sig RIKTIG franska!


Help me throw this Chris...

Oh brother

Goddag, goddag! Idag tisdag är jag inte i skolan, och vi som har matteprov och allt! Inte bra, fast ändå bra. Får "mer" tid på mig att plugga genom att det inte blev av i helgen. Skolan kan gå och dö, jag är trött på att slicka stjärt. Men vafan, sedan kommer gymnasiet. Okej, alla säger att gymnasiet är mycket skönare och bättre och blablabla. Visst, det är säkert kul. Men just nu tycker jag bara att det låter jobbigt. Man ska lära känna en ny klass, nya personer. Lära sig att hitta runt i nya lokaler, korridorer. Träffa nya lärare och börja slicka stjärtar på nytt, om inte polera deras stjärtar. Man ska nästan bygga upp ett helt nytt liv! Och det tar ju typ minst ett år innan man kan börja vara sig själv fullt ut och har lärt känna alla rätt bra. Shit allstå, jag låter som en pessimist men vadå! Orka.

Nåväl, idag ska jag till mormor. Ska plugga franska där och lite andra saker typ. Sedan så ska jag äta soppa och pannkakor där, haha. Vem älskar inte sin mormor? Okej finns säkert många som inte gör det men jag älskar min mormor. Lägger in en Coldplay video här nere, åh love them. Förlåt om jag bombar mina inlägg med bara dom nu för tiden. Men dom är ju så bra! Ni får skylla er själva, ni väljer ju att läsa detta inlägget. Och de få som läser min blogg, tack så mycket! Det värmer...


...Och nu blev klockan helt plötsligt halv två och jag får jävligt bråttom! BYE.

Alternative rock saved my life

and piano rock and post-britpop... Ja det är Coldplay jag pratar om.


In my place, in my place
Were lines that I couldn't change
I was lost, oh yeah

I was lost, I was lost
Crossed lines I shouldn't have crossed
I was lost, oh yeah

In my place

Så var det måndag vilket betyder studiedag! Ja, eller en misslyckad studiedag. Har inte pluggat något under hela helgen även om jag lovade mig själv det. I lördags tränade jag och badade med badskum så det drog ut på pluggtiden, sedan så var jag på chillaxin på kvällen. Och i söndags så var jag dödstrött, vi gick och la oss sent + att jag hatar Sofias säng (förlåt Sofia) + att jag var lite, lite bakis. Och idag så var jag skittrött och sov till halv två, sedan åt jag lunch och kollade på Click! Lyckat, sedan slog klockan 18.00 och jag sitter fortfarande i pyjamas. Herregud, jag måste ta ansvar!

Och nu var jag så himla inne i datorn att när pappa nyss sa att maten var klar utbrast jag:
- Jag ska mata mig själv!

Hur ska jag klara provet imorgon?!
Detta suger, och jag måste erkänna att jag har sugit denna helg. (Misstolka inte, fast i för sig kanske bara jag är den ända som kan göra det.) Fuck.

Fuck, fuck, fuck.


Back on track

Tja, tja! Just nu sitter jag och kollar på Coyote Ugly på kanal5. En klassiker som har visats på tv typ tusen gånger. Igår lördag 27/9, haha tragiskt att jag behöver skriva datum och allt, så var några polers hos Johannes polare och chillaxade. Jag mötte upp Niklas och Elin på Brommaplan, sedan så åkte vi gemensamt till Islandstorget där vi mötte upp Johannes som skulle hämta upp Sofia med moppen hos Amanda. Vi drog hem till en som hette Jesper, och där var det lugnt med najs. Jag, Elin och Sofia drog typ hem vid ett tiden rätt tidigt med det var på deras begäran, eller i alla fall Elins eller hur det nu låg till. Men i alla fall, så sov jag och Elin över hos Sofia. Innan kollade vi lite på Titanic men alla däckade typ i soffan så jaaa. Idag har jag inte gjort så mycket och nu blev detta värsta dagboksinlägget men det får bli som det blev!

Anyways...
Brittan is back on track! Kanske lite old news men ändå, starkt av henne tycker jag. Gått från söt oskuldsfull tjej till en lite kaxigare version till vrak och sedan tillbaka, kanske inte lika oskuldsfull denna gången men något åt det hållet. Bravo Britney!



   
sista bilden tagen från aftonbladet.se


You left the sweetest taste in my mouth



And the hardest part
Was letting go, not taking part
Was the hardest part

And the strangest thing
Was waiting for that bell to ring
It was the strangest start

I could feel it go down
Bittersweet, I could taste in my mouth
Silver lining the cloud
Oh and I
I wish that I could work it out

And the hardest part
Was letting go, not taking part
You really broke my heart

And I tried to sing
But I couldn't think of anything
And that was the hardest part

I could feel it go down
You left the sweetest taste in my mouth
You're a silver lining the clouds
Oh and I
Oh and I
I wonder what it's all about
I wonder what it's all about

Everything I know is wrong
Everything I do, it's just comes undone
And everything is torn apart

Oh and it's the hardest part
That's the hardest part
Yeah that's the hardest part
That's the hardest part

Coldplay Globen 17/9 - 08

Världens sämsta blogg någonsin? Aja, jag skriver mesta dels för min egen skull. Jag var i globen den 17/9 och vilka spelade då?!?!?! Jo, COLDPLAY! Jag kan inte få den konserten ur huvudet, jag kan inte få dom ur huvudet, inte Chris Martin ur huvudet. Jag drömde till och med om dom inatt. Det där var en av de bästa dagar i mitt liv! Jag vill bara tillbaka, tillbaka till allting. Jag kan fortfarande knappt förstå att jag har sett Coldplay, sjungit tillsammans med i deras låtar! Det är helt sjukt. Och konserten var sjukt bra! De senaste dagarna har jag suttit hemma och knarkat bilder på coldplay, och Chris. Lyssnat på uppträdandena på mobilen och på youtube. Kollat på interljuver med dom och Chris. Ja allt möjligt! Gått in på wikipedia till och med haha! Nej men det var helt sjukt, och Chris Martin är ju så het! Kolla bara på detta klippet när han sjunger the hardest part som jag hittade på youtube. Det är något med män och deras ryggar, eller vad säger ni? Viva La COLDPLAY!


Jag, älskar, älskar, älskar dom! Det är obeskrivligt.


Torrare än någonsin

Jaaa, ingen uppdatering på hundra år. Är tragiskt att behöva skriva sådär, men det är den nakna sanningen! Har mycket i plugget så måste ägna min tid åt det mer... Idag onsdag 10/9 tog vi skolfoto! Det gick bra, hoppas jag. Bara man inte blundade eller gjorde någon konstig min, haha! Kollade på "Vem kan slå Filip & Fredrik" ikväll nu igen och dom leder! Woho! Typ mina favorit program ledare, håller på dom. Nu ska jag börja göra mig iordning för natten. Kisses.

Bloggtorka

Jag vet, herregud. Världens dåligaste uppdatering, får skylla på att jag har varit sjuk hela veckan ända sedan jag kommit hem från klassresan. Som var superkul!
Och juste... låt mig presentera en vän. Som ni alla kanske inte känner till, eller de väldigt få som läser denna blogg. Sex and the City! Ja, vi har varit goda vänner länge nu. Inte bara denna vecka, nej, nej. Vi har spenderat många dagar tillsammans. Det är perfekt! Hon bara ger mig (jag döper henne till en hon) massor med glädje och jag behöver inte ge något tillbaka! Vissa kanske tycker det låter som att jag inte har något liv och det kanske är sant. Men ingen kan klippa vårat vänskapsband! Just nu kör jag en Miranda, massor med mat + Tivo. Fast i detta fallet, Sex and the City.
Måste börja träna igen. Om jag vill ha resultat måste jag börja bli lika nyttig som Samantha.

Sex and the City och jag kommer alltid vara goda vänner, vad som än händer! Fast just nu kanske vi behöver lite distans ifrån varandra. Men i slutändan finns hon alltid där för mig!



Nästa gång blir det ett intressantare inlägg.

RSS 2.0