HAPPY NEW YEAR!

GOTT NYTT ÅR!


Snart är det år 2009, om ungefär 2

timmar!

Vi ses nästa år!

Happy new year from Åre


Update from Åre

Ciaaao allihopa! Är i Åre nu, andra dagen. Vi har åkt skidor och haft det cooooosy!
En rolig insident som hände idag var att när vi skulle åka hem var vi tvugna att åka ner från toppen. Och då var vi tvugna att åka via den svarta backen!!! Julia ville inte åka där typ så då kom det en skoter (?) och hämtade henne, haha. Men jag Marcus, Emma och Klara tänkte satsa lite. Jag och Marcus åkte dock i förväg... och seeedan kom Emma och Klara.

Nåväl, imorgon är det nyår! Då ska vi firaaaa....! So HAPPY NEW YEAR! KISSES. FROM. ÅRE.

Nu drar jag till Åre

Tjaabbaaaa... dålig uppdatering I know. Förlåååt, ush det är så tragiskt att säga så men aja. Sorryyy.
Igår (lördags) så var iaf Hanna, Mikaela, Sofia och Amanda hos mig! Vi spelade GH world tour, sjöng singstar och singstar ABBA! Det var superkul... sedan så syndade vi också med våra kära vänner Ben & Jerry. Gott.

Men har glööömt att berätta! Jag drar till Åre, redan ikväll (eller inatt.) Tåget går kl 23.45 från Sthlm central station. Vi har dock sovhyttar men det kommer knappast bli någon verklig sömn. Sist jag åkte tåg spydde jag. Vi ska vara där i fyra dagar + fira nyår där. Awsome. Well.. well... det är jag, pappa, Fredrik, pappas kompis som drar. Sedan där uppe kommer vi bo med min gudfar och hans familj på Ulfsunda Skiloge. Det är min gudfar, Emma (och hennes kompis Klara), Annette, Julia (och hennes pojkvän Marcus), och lille Vincent. Cozzyyy. Aja nu måste jag fortsätta packa pappa tjatar. Jag HATAR att packa. Ush. KISSES. AND. HUGS. Nu ska jag draaaa och åka skidooorrrr! Woho! (And maybe som parteey too!) http://ulfsundaskilodge.se/


Ps. Jag är världens klantigaste som sagt, idag tog jag sönder min bror gamla legoskepp som han kämpade med när han var liten och flaxa till med armen så mamma fick en smäll. Lyckat. "Du är såå klantig Sophie!"

Australia

Idag ska jag, mamma och hennes kompis Gunilla Mikkola på bio.
Det var först tänkt att bara jag och mamma skulle gå med sedan frågade mamma och hennes kompis ville joina så ja. Känner mig som en liten utstött unge som inte har några vänner nej men jag tycker det är trevligt att gå på bio med mammsen. Oftast. Som denna gång t ex. Men vi ska i alla fall se Australia som sägs vara jätte bra! Hugh Jackman som är en av huvudrollena eller vad det nu heter verkar i alla fall se bra ut. Så då blir det nog extra roligt att kolla, eyecandy if you know what I mean.

Idag på själva dagen gjorde jag inte så mycket dock. Sov till typ halv ett, sedan sååsade jag lagom mycket och spelade GH world tour! Så himla kul, spelade trummor. (Tyvärr ingen mellandagsrea shopping idag med imorgon blir det! Ska köpa nya skor med pappa då också.) Och jag gjorde en ny rock karaktär eller vad det nu heter. Hon blev jätte snöögg och heter Heidi Gibson. Mehhehe... känner mig verkligen utsött nu.

But - Ni glömmer väl inte se Harry Potter och den flammande bägaren imorgon? Robert Pattinson är ju med och spelar Cedric Diggory. Men inte baaara för det (eller mest för det men) Harry Potter filmerna är ju så bra... Okej nu ÄR jag officiellt utstött.


Haha PUSS. PÅ. ER.

Juldagen

Vad är bäst - Julmaten eller Julklapparna?

Ciaao, hola! Ja idag är det då dagen efter julafton.
Julafton var toppen förutom allt drama. I vår familj går det nästan inte en dag utan drama. Herregud. Tänk er typ "Tomten är far till alla barnen" Aja, jag är iaf nöjd i stort sett. Det snöade ju och allt! Jag fick: GH world tour, Lips, Singstar Abba, Tofflor (supersöööta), Higlighter puder, pengar, böcker, en ny jacka som jag älskar etc, etc. Så fick min bror en ny dataskärm också, som egentligen blir menat till hela familjen då haha. Men det är bra - våran innan var liten och tråkig, denna är bred och bra haha.

Nu idag var jag på middag/fika hos min moster. Jag gav min julklapp till henne (en sjal som jag hade köpt på julmarkaden) och Gordon och mormor var där också. Sedan satt jag, mamma och min moster och pratade lite. Det är sällan vi pratar faktist. Så det var trevligt och mysigt! Imorgon tror jag att jag ska kolla lite på mellandags rean med mamma eller Sosso. Ja vi får se.

Nu ska jag och mamma kolla på film, Flyga Drake, undrar om den är bra. Tror det, aja nu måste jag kila! PUSS.




God Jul



God Jul allihopa! Merry Christmas! Joyeux Noel! Yes it is christmas! Julafton är här
. Och hur känns det? Jag tror att julkänslan börjar bubbla där inne. Jag kommer ihåg när jag var liten och julen var så himla ja, stämningen var alltid på topp och jag kunde knappt somna dagen innan! Och när jag väl vaknade på morgonen var klockan sex, och man väntade hela morgonen och dagen på att Kalle Anka skulle börja så att man kunde få öppna sina presenter som låg under granen i det mysiga välpyntade vardagsrummet. Nu ser det lite annorlunda ut, granen står inte placerad i samma vardagsrum längre, julpyntning finns, men inte samma och de gamla hederliga möblerna är borta och istället finns det nya moderna. Man tror inte längre på att det är tomten som lägger paketen under granen och familjen är inte densamma, men ändå är det samma ansikten, nästan.


Nåväl, man kan ju inte sitta och klaga varje jul på att det inte är det samma som det var för två-tre år sedan. Nu är det jul och jag ska försöka strunta i alla bekymmer imorgon. Frossa lussebullar hela dagen och äta risgrynsgröt till frukost. Bara göra det jag känner för. No tears. No fights. Jag hoppas att denna julen blir bra, nu när julkänslan börjar komma upp till ytan. GOD JUL. Vi hörs på juldagen.

//Sophie

What have he done

- NOOOOOO!

Nu kommer Rob Pattison hysteriattackerna igen, sorry - but... what have he done?!
Robert din snygge fan nej, nej, nej! Inte klippa av din knullruffs! Hans hår är ju så perfekt... eller var. Nåväl det växer antagligen ut igen och han är ju fortfarande lika snygg! Hittade inlägget/bilderna på kenzas blogg där hon också påstår att han ska vara med i Pirates of Carabien (stavning?) 4 med Zac Efron.  Men jag kan förstå varför han kanske har klippt sig, kanske av vanliga själ, tyckte håret började bli lite för långt eller för att han ville få ner hysterin krings hans f.d. hår. Bara det inte blir en ny hysteri av att han har klippt sig nu? Haha... känns som att alla bloggar skriver såna här inlägg nu "oh no, hans hår" - "que que cest?" eller hur det nu stavas.

Men i alla fall... Vad händer idag då? Ja inte så mycket förutom att jag ska slå in paket, hinna träna på gymmet eller ta en uppfriskande långpromenad. Tror det blir en promenix så jag får lite frisk luft i mig. Och vovvsen får också röra på sig då. Det blir nog den vanliga rundan genom Södra Ängby till Åkeshov och sedan tillbaka.


 


Nu ska jag äta mat, ska jag festa till det med lite pasta med pesto today? Får se. KISSES.


Träning är härligt

- Åhhh det är så skönt att träna!

Gymmade med Sosso idag, glömde att nämna i det tidigare inlägget.
Jag har inte gått och lagt mig än... men nu måste jag göra det, för jag tänkte nämligen gå upp och träna imorgon igen! Ett hårt pass med mycket svett, på julafton och dagen efter kommer jag ju antagligen frossa i massor med lussebullar och julskinka! Så får röra lite på fläsket så att jag inte slutar upp som en julgris. Hahaha försökte skämta lite där men det blev inte så lyckat... nåväl. Vi ses imorgon!


PUSS. OCH. KRAM.

23 december

Jaaa, folks, det är den 23 december! Igår... eller förrigår blir det nu (kl är 00.42) så var jag på middag med Elin på kvällen. Vi käkade på en grekisk resturang på Karlaplan. Det var skitgod mat plus att det alltid är trevligt att prata med penisen. På hemvägen var det skitkallt! Höll på att frysa ihjäl, eller vi höll på att frysa ihjäl.

Och ikväll då, så var Fredrik L, Frans, Soraya och Sofia här. Vi hyrde film (utan spår) den var bra men lite förutsägbar tyckte Sosso. Ja kanske lite, men jag tycker den var helt okej! Först sjöng vi dock singstar, det gick väl sådär för vissa och Fredrik vågade inte ens sjunga. Pussy.

Men i alla fall.. Imorgon är det julafton! Eller Imorgon är det fortf den 23 december men ni fattar. En dag kvar! Det är helt sjukt. Jag har inte ens någon julkänsla än... Det är svårt att få den där känslan när ens föräldrar är skilda och typ inte ens vill fira med varandra egentligen utan bara gör den för mig och min brors skull. Det blir så tråkigt. Jag undrar om den där julkänslan kommer snart, det måste den, annars blir jag leeedsen. For real. Aja, men undrar vad jag ska ha på mig. Inte för att jag har klätt upp mig de senaste julaftorna. Men på denna vill jag! Jag funderar på en svart klänning och röda strumpbyxor med lite glitter i och så glitter eye-liner. Hoho, riktigt juligt. Aja... nu ska jag sova. Merry Christmas, I guess...


PS. Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inte hunnit med! Julklappar och... ja ni förstår nog. PUSS.

In a rush

... Ohhh har bråttom till bussen fattar inte varför jag bloggar när jag har bråtom men ändå haha. Ska till Sofia på chillkrök/filmkväll (?) Don't ask. Aja... måste som sagt gå, PUSS. PUSS. Imorgon är det fjärde advent!


I caught myself

Igår (torsdags) så var jag och Sofia och såg Twilight (igen). Den är så sjuuukt bra, ska nog se den igen snart på bio haha. Men den var massor med små 95or där typ som var största Twilight fanen. När det har gått så långt att man typ är onormalt beroende och inte har något liv för att Twilight har tagit över ens. Dom hade med sig plankat på "The cullen family" och tröjor som det stod "Edward Cullen club crew" någonting på. Skit töntigt, om dom vill få Rob P får dom nog ändra taktik, eller vad säger ni? Läskigt. Efter Twilight bion gjorde vi en fuling och såg en annan (en till), mohaha, som hette Min bästaväns flickvän. Den sög typ, inte en film man går och ser på bio iaf. Anyways, jag älskar soundtracken till Twilight! Lyssna bara på denna (förlåt för den amatörmässiga musikvideon). PUSS.


Paramore - I caught myself

Down to you
You're pushing and pulling me
Down to you
But I don't know what I

Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something that
I should have never thought

Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something that
I should have never thought

Of you, of you
You're pushing and pulling me
Down to you
But I don't know what I want
No, I don't know what I want

You got it, You got it
Some kind of magic
Hypnotic, Hypnotic
You're leaving me breathless
I hate this, I hate this
You're not the one I believe in
When God is my witness

Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something that
I should have never thought

Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something that
I should have never thought

Of you, of you
You're pushing and pulling me
Down to you
But I don't know what I want
No, I don't know what I want

Don't know what I want
But I know it's not you
Keep pushing and pulling me down
When I know in my heart it's not you

Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something that
I should have never thought

Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something that
I should have never thought

Of you, I knew
I know in my heart it's not you
I knew
But now I know what I want
I want
I want
Oh no, I should have never thought


Min önskelista

  • Robert Pattinson inslaget i ett stort paket utklädd till Edward Cullen i kostym eller sig själv i kalsonger
  • Tredje och fjärde boken ur Stephenie Meyers populära vampyr-serie.
  • Pengar
  • Kläder
  • Brittans nya skiva "Circus"
  • Björn Gustafsson - "Ett livsverk"
  • Spelet Lips
  • Guitar Hero Worldtour
  • Rosa tofflor från scorett
  • Fler skivor...
  • Presentkort



It's friday I'm in love

En klassiker, eller vad säger ni? Jag tycker denna låten är sjukt bra i alla fall. Ikväll gör jag inte så mycket, kollar på tv och lite sånt. PUSS.





I'm sick and tired

- Allstå jag orkar inte med detta mera

Skolan kan gå och ta sig i röven, jag tror det finns vissa människor där ute som känner att skolans sätt att undervisa inte passar dom. Alla är olika, alla lär sig på olika sätt. Men ändå har dom bara "en lärogång". Skolan borde bli mer flexibel, anpassa sig mer efter alla elever. Min skola suger t ex. Den suger så jävla hårt. Lärarna har man typ ingen kontakt med, om man kommer försent eller inte sköter sig i klassrummet tar dom förgivet att man är dum i huvudet istället för att komma fram och fråga: Hur är det med dig? NEJ, så gör dom inte i vår skola. Och dom säger att eleverna kan komma fram och berätta istället. HALLÅ?!?! Är ni helt dumma i huvudet eller. Det kanske är svårt för en 11-15 åring och uppåt att gå fram till en lärare som dömer en hela tiden och säga: Ursäkta, men jag mår inte bra.
Vad är den för inkompitenta människor som lär ut eleverna? Lärare borde ha en psykologisk utbildning också eftersom vissa inte har den förmågan. Dom har inte förmågan att känna in hur folk upplever olika situationer i livet. Och det är fan tragiskt, jag är femton år och har dubbelt så mycket insikt, och jag behöver inga jävla utbildning för det heller. Jävla losers. Men såklart, dom är ju också bara människor. Dom kanske inte heller mår så bra. Men ändå, om man valde att arbeta som lärare ska man kunna klara av det jobbet också!

Och nu har jag ramlat och slagit mig också, igen, så jag har fläskläpp. Sexigt. Jag är verkligen en riktigt Isabella Swan,  så var är min Edward Cullen?

He is smart sometimes

It is Chris Crocker, bitch. Ja vad ska man säga om denna man/kvinna? Ibland är han/hon helt crazy men ibland säger han/hon faktist rätt smarta saker. Lyssna på detta, haha.





Shoppingmaraton

Jag har varit inne i stan jääätte mycket på senaste tiden! Förra veckan (praoveckan) var jag typ inne varje dag känns det som. Jag har shoppat till mig själv, julklappar och ännu mer till mig själv. Detta är sjukt, har bränt sjukt mycket pengar... satan, jag brukar faktist vara rätt ekonomisk av mig. Men nu måste jag ta och kolla över min ekonomi och jag ska bli bättre på att spara, ska fråga om jag kan jobba lite extra hos pappa för att dra in lite stålar.

Idag så var jag i stan... igen, haha. Jag var inne med Ella och hennes kompis Ylva. Vi fikade på Waynes coffée, jag åt en wrap... eller nej, två! Vi fick två gratis, haha schysst va? Jag blev överlycklig! Alla vi blev jätteglada. Efter det köpte jag ett par SKITFINA (åhhh så sexiga dom ääärrr) hotpants och en liten surprise till min kära vän Sosso.
Nåväl, ikväll ska jag bara ta det lugnt som vanligt! Haha, vi har inte så mycket denna vecka. Sista veckan innan JULLOVET! Jag ska njuta av varenda dag på detta jullov.


Min fina vän Soraya

Tips: Har du käkat mycket lussebullar på senaste tiden och kan inte avstå? Byt ut det mot en skål med skivad annanas varje gång du blir sugen, eller en bit.

The time is ticking

Sitter och väntar på att mamma ska komma nu. Hon får skynda sig! Vi ska som sagt gå på biooo. Berättar om filmen var bra sen, eller vad jag tyckte om det helt enkelt.
The time is ticking...  

PUSS.


Konfa och bio-time

Tjabba! Idag är det söndag, bad update, i fredags kväll så var vi hemma hos min pappa. Niklas, jag, Sosso, Hanna, Lovisa, Alicia, Ella, Jacob, Nils, Sebastian och några till. Det hände inte alls mycket, vi tog det bara 100% lugnt. Fast vi ställde Jacob och Nils lite roliga frågor dock, haha. Ibland är det kul att vara lite barnslig. Igår lööördag julshoppade jag julklappar med Sosso och Elin och sedan stannade jag bara hemma och slappade med mamma och hennes kille och åt massor med lussebullar. Nåväl, vad hände idag då?

Idag var jag på konfa-möte-grej med Ella. Vi var i kyrkan på högmässan (3:e advent) och sedan så pratade dom om dop och vi fick korv, haha. Sedan så körde vi någon lära-känna-varandra-lek där man skulle sätta sig i varandras knä till vänster om dom skrek ens färg t ex GUL! Haha. Sedan så pratade dom meeer om dop och dom sa att vi skulle ha ett "låtsasdop" och jag fick vara mamman haha! Barnet hede Stig-Manfred btw. Anyways, så det var lite kul. När jag kom hem drack jag mjölk och åt pepparkakor och åt en lussebulle. Mamma sjöng också med i jullåtar (extremt sällsynt att höra henne sjunga, jag är seriös) och efter vi hade hört mamma sjunga lite på jullåtar sjöng hon, jag och min bror singstar. Det var kul, haha.

Ikväll ska jag och mamma på bio, vi ska se Vicky Chirstina Barcelona eller vad den nu heter. Det blir niceee. Välkommen hem Sofia btw. Nu ska jag gå ifrån denna dator! PUSS!




Till innerstaden

Jaaa, nu bär det av til "innerstaden". Ska kolla på olika grejer. Jag ska köpa en kjol som jag har lagt undan och försöka hitta en snygg kavaj. Kavaj är faktist snyggt, man kan ha det till allt! Jeans, kjol, chinos, klänning! Ett toppen plagg som går att matcha till nästan allt! Jag ska först hämta min mobil hos pappa (har saknat den),sedan ska jag kolla på skor med mamma i Alvik plus en lunch kanske och efter det åker jag til stan. Senare kommer lilla Penis-Elin också och joinar mig i butikerna, kul! Ska fråga Sou (Sosso) om hon vill hänka också.


Här kan ni klicka hem fina kjoler, klänningar, koftor etc från H&M! http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ&shoptype=S

Nej nu måste jag hitta min älskade kofta! PUSS.

New Moon

Nu ska jag fortsätta att läsa När jag hör din röst (New Moon).

Spännande, läs den ni med! Om ni gillar romantik blandat med spänning och en gnutta action kan jag rekommendera denna + ettan Om jag kunde drömma (Twilight)! Eller om ni bara gillar romantiska historier går det lika bra, eller sci-fi eller vad vampyr nu hamnar i för kategori! LÄS! Så obeskrivligt bra!

Några av de populära Stephenie Meyer böckerna!


Rockbjörnen

Tja! Idag var jag hemma igen, vaknade vid ca kvart över tolv. Jag gick då upp och åt en skål med yoghurt och flingor. Sedan satte jag på ugnen och stoppade i en tomat, sedan duschade jag. Sedan tog jag ut tomaten och la en mozarella skiva på den och åt den. Sedan började jag sminka mig och sedan klädde jag på mig. Sedan var jag försenad till stan så jag kom en halvtimme sent och Sosso hade då väntat i en halvtimme! Stackare!

Är inte såna inlägg trista, haha? Fick lust att skriva ett sådant. Implusivt.
Nåväl, det var väl iaf det som hände! Fyndade hem en sjal från indiska för 79:50! Gillaren. Så spring dit och köööp. Finns i olika färger och mönster. Min är vit och blå, passar till mina blåa ögon och mitt nyfärgade blonda hår! Jag var blond innan (misstolka inte inget fjortis hår eller platina blont här vaavava) men hade lite mörkblond utväxt så färgade det. Det blev bra och ser fortfarande narturligt ut! Puh!

Jag röstade nyss inför Rockbjörnegalan den 22 Januari! Rösta ni också! Ni kan rösta här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/rosta/




Rob Pattinson var för manlig

- ÖHHHÖHÖÖHÖÖ!

Såg denna artikel på msn - nöje!
Är det inte töntigt http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=41265?!
Världens snyggaste man. Seriöst. Han är ju typ skapad för modell-skådespelar-musikkariärren?

Anyways, idag har det inte hänt så mycket var inte på praon idag heller utan vilade svanskotan lite hemma men gav mig ändå ut på en timmes promenad sedan med mamma och hunden! Härligt fast blött. Jag har börjat läsa andra boken nu av den fortsatta "twilight"- serien. Den verkar skitbra! Gjorde min crafts project uppsats klart, så det känns bra. Och så sorterade jag mitt smink igår också. Nej nu har jag fan börjat vända på dygnet, sov länge idag! Får försöka gå och lägga mig tidigare idag (som antagligen inte kommer hända). Jag är en nattuggla. SES. PUSS. PUSS.






Tur i oturen

Tjaaa, igår hände det lite olika saker. Jag har hittat en prao btw, men orkar inte praoa det är så tråkigt vill plugga men jag kan typ inte plugga så allt är bara fucked up!!! IG i matte here I come! Allstå shit, jag har världens ångest. Måste klara det. Jag ska klara det. Men det som bl a hände igår också var att jag ramlade och slog i svanskotan! Jag halkade i tvättstugetrappan, rakt upp i luften och bokstavligt talat studsade ner för trappan på två trappsteg rakt på svanskotan! Nu är jag typ invalid och kan inte ens böja mig ner. Jag får typ gå ner i spagat om jag ska ta upp något. Känner mig som Bella i Twilight.

Jag har haft otur på sistone. I lördags (glömde att berätta) så var jag påväg hem från stan. Jag gick och smsade med Johannes och samtidigt går jag förbi en brunn med galler. Rätt som det är så slänter jag till med handen och tappar mobilen på marken. Mobilen går sönder i olika delar (ni vet skalet ramlar av, batteriet ramlar ut). KRASCH låter det och sedan... plopp. Batterijäveln har ramlat i brunnen! Jag blev helt ställd och skrek OH MY GOD med handen för munnen. Jag såg typ ut som när Carrie i Sex and the City blev rånad på gatan. Jag böjde mig ner och kollade igenom brunnsgallret (då kunde jag böja mig ner) vet inte varför, reflex mässigt. Det var mörkt + att den hade ramlat ner i VATTEN = ingen idé att försöka fiska upp den. Pappa försöker få tag på ett nytt batteri nu men det visar sig vara skitsvårt att få tag på den som passar till min mobil! WHY?!?! Jag är världens klantarsel.


- Men jag får ta och säga att jag hade tur i oturen, för hela mobilen ramlade ju inte ner i brunnen. Och det var tur att jag inte i slog i huvudet när jag ramlade i trappan. Jag är trots allt en optimist i slutändan.

Prao vecka

Ciao! Ni har inte hört av mig på ett tag men i fredags så sov jag hos Elin. Vi hyrde film, åt kyckling sallad och myste, hihi. Dagen efter (lördag) åkte vi in till stan, först tränade vi och sedan drog vi som sagt in till stan och åt lunch och prövade lite kläder och sådant kul. Efter det åkte jag hem och förberedde inför kvällen, jag och sosso skulle ha en "klassfest" med klassen haha. Vi var hos min pappa, alla kom tillslut och sedan vill jag inte gå in på mer detaljer haha.


Idag vaknade jag upp vid elva, skulle gått på hundmässan med Ella men det blev inget. Så då drog jag och mamma till IKEA och kollade på lite garderober and shit. Hittade typ lite vad jag ville ha. Denna vecka är det prao vecka också, det är söndag och har ingen prao fortfarande haha. Men jag tror jag somsagt ska pluggapluggaplugga. Hoppas jag kommer undan, hihi. Anyways, vad händer ikväll? Jag, mamma och hennes kille ska äta på en grekisk resturang. Gotti, gotti. Nåväl, nu ska jag fortsätta med det jag gör, nämligen kåta ner mig på Rober Pattinson (still addicted.) Och visste ni att hans storasyster också sjunger?

UK - Aurora ft. Lizzy Pattinson - Day It Rained Forever


Bite me Robert

Förlåt om jag tråkar ut er med alla dessa inlägg om denna snygga man. Men herregud, han är så jävla HET. Bite me.





Inte OK

Inte OK åt olika saker idag

T ex att jag inte har bloggat på några dagar, inte OK. Att jag har skit mycket läxor och omprov/prov, inte OK. Att jag hatar skolan just nu, inte OK. Och att julafton inte känns lika roligt längre, inte OK.

Jag kan fan sitta och klaga hur länge jag vill här, men just nu är allt inte OK känns det som. Men man måste ju få sitta och gnälla lite ibland. Eller vad tycker ni? This sucks dick so hard. Men i alla fall, angående prao. Har inte hittat någon än! Och jag vet inte om jag ens vill praoa, pappa sa att det kanske var bättre att jag ägnade denna veckan åt att plugga matte istället så jag klarar av omproven. Även om betygen sätts snart. Fuck. Me. Hard. har inte sagt det på länge.

Nåväl, nu vet ni att denna dag/vecka inte är OK. Det finns bara en grej som en OK just nu och det är Robert Pattinson. Så snygg, jag ska bomba nästa inlägg med videos eller en video på han. SNYGG. FUCK. ME. - Bokstavligt talat.


FUCK ME FUCK ME FUCK ME FUCK ME FUCK ME


RSS 2.0