Love will tear us apart

TODAY'S MESSAGE IS




fOOd and fUCk is all you need


Your protector

Ciao. Jag är så dålig på att höra av mig nu för tiden. SRY.

Snart är skolan slut, bokstavligt talat. Lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet har man överlevt. Hur fan jag gjorde det vet jag inte. Men när man lever i nuet rusar tiden bredvid en, och det är först i slutet av loppet, som man ser hur långt man har sprungit. Tiden går inte fort, den springer fort, som fan.

ÅH SÅG ATT JAG VAR LITE ORGASMIG I DET SENASTE INLÄGGET. Ja. Så är det. Faktiskt. Jag blir galen allstå, nej nej icke desperat. Bara allmänt, orgasmig. HELVETE vad detta land ska vara torrt, ändå har det massor med sjöar och vatten. HÖHÖ. Nej jag säger bara fuckfuckfuckfuckfuckfuck my mind. FÅR ADHD PÅ DENNA MÄNNISKA. ÅHHH vilket jävla tjaffs det ska vara. HELVETE, ta mig till salsa!

GODNATT.





Förläng livet, få en orgasm

Bit för bit gräver jag upp bloggen. Tja alla fuckers! Lite mer på topp än i det senaste inlägget. Har konfirmerat mig nu, känns både skönt och sorligt. Att denna långa resa är slut, när jag blickar tillbaka är det fan ett år som har gått.

Shit my fucking ass vad saker och ting kan ha drastiska förändringar. Just nu känns skolan långt borta, men ändå så nära. Kan inte kontrollera min fucking mind. Alla tankar bara fladdrar runt en flamma, ooo SEX ja. Jag tror jag har blivit lite beroende av berörning. Hela min kropp skakar på lektionerna, hjärtat flyger och allt läraren säger definerar jag med hud. Hud mot hud. KAN NI FATTA HUR FUCKING FRUSTRERAD JAG ÄR. Kroppen vill bara ha mer och mer. Och så denna pojke också. He drives me fucking crazy. OH SHIT my ass nu måste jag sluta.

Hej kom och hjälp mig, såg ni hur mycket fucking fuck fucking det blev här??

AHHHHHHH, ORGASM GOTT FOLK. DET FÖRLÄNGER LIVET.




Hemma

Tjollahopp. Kom hem för en vecka sen, ingen update på två veckor. Nu är väl den här bloggen typ begravd? Finns så mycket jag vill skriva ner här, men so much to do so little time. Har lärt känna massor med underbara människor. Så nästan all tid går åt vänner, kärlek och allt det där you know. Jag känner att jag prioriterar andra saker i livet nu än innan Assisi, den resan har satt djupa spår i mig. Bloggar är egentligen i allmänhet bara ett  ytligt överflöd. Men vem har sagt att överflöd inte är intressant att läsa?

WELL. Bli inte ledsna om bloggen kommer vara begravd ett tag. Gräver upp den igen när jag känner att jag är redo för det. PUSS





RSS 2.0