The hardest thing in life

is letting go of something you thought was real

Idag är det tisdag, tuesday bloody tuesday. Och på fredag skulle han ha kommit, men jag vet, att även om det gör ont, är det rätt. Trädet skulle aldrig fått sina löv, det skulle bra ha blivit knoppar, som sedan aldrig slog ut. Och om de skulle frodas, skulle löven ha fallit mot marken, lika snabbt som de slog ut.
Visst så önskar man att inte alla odds var mot en, och att distansen inte var så stor. Men ibland är det inte som man tänkt sig. Ibland är det för bra för att vara sant. Och jag skulle aldrig klarat av det, distansen, skuldkänslorna och saknaden. Så det var det bästa, att ta slut på det, innan hjärtat inte längre skulle ha lyssnat på hjärnan.

Jag vet att det gör ont för dig. Och jag känner mig så dum. Men detta var det bästa, det var det.

"Du tänker och funderar mycket,
och har ett stort behov av att utbyta detta med andra,
eller få uppleva det du funderar över.
Därför omger du dig gärna med många människor så du inte riskerar att gå miste om något.


Hos Tvillingen finns ett stort behov av att känna frihet och göra som den vill.
Du vet ditt värde och ingen ska få trycka ner dig."




FML

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.




Gamla godingar

TJENAMORS, helgen var varit fullspäckad av funny moments! I fredags var jag på TGI Friday's, med tjejerna i klassen plus Ellen, Anna och Sosso. Det var mycket trevligt! Jag åt ribs, me like. Sedan så drog vi på fest i Norra Ängby, mycket trevligt folk kvällen var helt enkelt riktigt lyckad tycker jag. Den gick dock lite upp och ner ibörjan, från Friday's till Solna korv som jag sa till Amelie, haha! Men annars var det tummen upp!

I lördags så var det chillkrök or whatever you wanna call it, I Södra Ängby hemma hos min old classmate Frans med några boys and girls. Det var mycket mys. Lite random kväll dock, men det var kul! Drog hem vid halv tre, somnade vid halv fem och vaknade klockan halv två idag. Haha... så är det när man kör hårt... HÖHÖ.

På sistone har jag börjat lyssna mycket på gamla godiar, såsom Blondie, Bob Marley, Elton John, Elvis, Michael Jackson, Kent, Ryan Adams, U2, The Cranberries, The Beatles etc. U2, Kent, Beatles och Elvis har jag alltid lyssnat mycket på. Men nu på senare tid har jag fått en försmak för gamla godingar. ME LIKE. I framtiden blir det nog många klassiker för min del, känns som en ny passion på g. HEHE. PARTY PÅ ER!




Nu är det fredagsmys

GODDAGENS. Idag är det onsdag, nej jag menar torsdag, of course. Och vet ni vad det betyder?!?! Att imorgon är det FREDAG = THANK GOD ITS FRIDAY'S in Stureplawwwn... yeees där ska moi och några Blackebergsbrudar käka imorgon! Sedan är det ju skolfoto också... Det får man ju inte glömma, höhö. Kommer säkert se ut som en kokt potatis på detta skolfoto, igen. Positiv tjej höhö. NEJ NU SKA JAG VARA POSITIV! JAG KOMMER VARA ASSNYGG! (Man ska ju ljuga tills det blir sant, right?)

SENARE PÅ KVÄLLEN... Blir det väl antagligen partey med Amelie(?) I think!!! Något slags kalas blir det i alla fall! KISSES



Jag och min älskade Sou, i old 9c-times


I thought love was dead

Godkväll. Måndag idag, monday bloody monday. Tiden går fort, imorgon är det tisdag, sedan onsdag... och på onsdag är det bara två dagar kvar till fredag! Sedan är det helg, och det vet vi alla vad det betyder.

Hade en grymt rolig dag i skolan idag, så fort jag såg min classmate Amelie började jag asgarva för jag tänkte på alla roliga händelser från nollningen. Amelie du är så skön! I love my Sp1c girls! Jag trivs asbra i Blackan, verkligen. Min helg var awsome btw. På fredagen hade vi nollning (som ni ser två inlägg under, lite halvdraget inlägg) och på lördagen var det middag + partypartyparty! En riktig helkväll! Livet leker just nu, det känns i luften, i ryggmärgen. Jag hoppas att denna underbara känsla kommer vara med mig alla dessa tre år under Blackeberg.

And I thought love was dead...



Jag och snygg-Lovisa i helgen


Life is what you make it

What goes around comes around.
Idag är det söndag, sunday bloody sunday. Imorgon är det är ny vecka, en ny helg på g, sedan samma sak om igen.
Men vardagen är inte densamma, den är som en ny låt, spännande och som man inte kan få nog av... men om ett tag kommer den vara uttjatad. Eller? Så vill jag inte att det ska vara, jag vill ha ett nytt soundtrack varje dag.
Det är så förvirrande, allt är så nytt, allt är så gammalt, och allting möts... samtidigt. I mitten.




Halvt spårat sådär

Tjenare tjenare partyyyyyfolk! Är ni taggade?! Det är jag!

Nollning var det idag då. SÅ JÄVLA KUL. Jag dör det var så kul att jag blir gaaaalen. Är fortfarande lite rolig i skallen (nej det var inte helt spårat) men det var jävligt kul och man lärde känna massor med nya människor, igen. Blackeberg är världens bästa gymnasium, inte bara pga denna underbara kväll. FEEESTFOLK säger jag bara! Blackebergsandan finns verkligen, och jag är ledsen ni som inte går i Blackan, och aldrig kommer gå där, för ni kommer aldrig få uppleva den. Haha!

Självgod är man här på kvällskvisten! PUSS OCH GODNATT
(Btw vi fick vårat provschema idag och HEEEEEEJ VAD CHILL DET ÄÄÄÄÄÄR, ett matteprov på en termin....... HELL YEEESS, ja men nu ska jag sova, PUSS)




Look what you've done

Du betyder redan något för mig. Det är försent för sådant.




Warp 1.9 oh yes




Musikorgie


Supermassive black hole

Hallå allihopa! Idag var jag i skolan, finally och äntligen! Har inte varit där på länge känns det som, och det var skönt att träffa människor idag och prata och bara ha kul! På torsdag åker jag till London igen, fyfan vad jag har saknat det, det ska bli nice. Riktigt nice. Nu är klockan åtta, och mamma jobbar as usal. Tog blodprov idag, och halsprov på mammas jobb. Jag hade varken infektion eller bakterie i halsen! Tack min kropp! Och tack mamma!

Det är så segt. Visste ni att Supermassive Black Hole med Muse är värsta striptease låten??!?!!!! Yes jag upptäckte det nu. Och den är verkligen sexig.

MHMMMMMMMM YES GIRLS TRY IT OUT!
CIAO!!!!!!!!!!!!!!!!!



Greetings from summer of 2009


RSS 2.0