Riv distansen

JAG ÄR SJUK. Jag är sjuk sjuk sjuk sjuk. Så jävla sjuk. Har varit det ända sedan i torsdags. DVS INTE NICE.
Och igår var de partey, men de kunde man inte gå på. Jag tillbringade kvällen med bästavän så det var ju är räddning. Vi båda är sjuklingar. Ikväll är det Fekke igen och jag skiter ärligt talat i denna jävla sjuka. FUCK IT. Jag vill bli galen, varm och glad på samma gång. NU. Inte imorgon eller nästa helg. NU. Så. IDAG. Ska jag bli galen, varm och glad på samma gång.

Vet någon hur långt Linköping ligger ifrån Stockholm? Det är en jävla bit.




En ny start

HEY BLOGGEN. Har inte bloggat på tusen år. Men tänkte börja nu igen, vi får dock se hur det går.

Det har hänt mycket. Mitt sommarlov har varit BÄST. Bästa hittills. Sen har jag hunnit få reda på att min låtsas morfar har gått bort... Så på måndag 24/8 är det begravning och jag och min kusin ska sjunga Hallelujah. På söndag ska jag träffa en gitarrist och snacka ihop mig om hur vi ska sätta upp framträdandet/öva. Jag har också hunnit börja gymnasiet! Blackebergs gymnasium. Blackan ÄR bäst. Inget snack om saken. Alla andra kan bajsa på sig. Nej men seriöst, sjukt bra skola i alla fall. Min klass är GODKÄND. Men det finns massor med sköna tjejer, det blir bättre och bättre. SIMPLY AS THAT.

Ikväll (friday evening) var mormor här. Vi kollade på filmen Mammut. Helt okej film, lite sorlig, men mycket skildringar så den var väl rätt nice. Det var mycket bra musik i den filmen! Jag älskar ju bara musik. SKA SE COLDPLAY IMORGON 22/8 PÅ STADION! WOHO KÖA I FYRA TIMMAR TAGGGGAAA TILLL! Nu får ni lyssna på lite music från filmen Mammut. Orgasm. Cat Power & Ladytron. Voila.






RSS 2.0