I hurt myself today, to see if I still feel

I focus on the pain, the only pain that's real

HELLO MINA KYCKLINGAR. Eller pumpor, det är ju halloween imorgon! Ingen update på en vecka typ. Illa. Inte för att någon läser, but still. Ikväll ska jag vara med mina älsklingspumpor (Sosso, Lovisa, Erica, Kitty, Bella etc!!!)
Det kommer bli en bra kväll. Tonight's gonna be a good night.


Min PLOOTIN


Birds

Idag är det Lördag... igår var det fredag och då var det full rulle. En otippad kväll minst sagt. Jag vet inte i vilken kategori jag ska sätta mina känslor, eller gårdagen. Det var kul det var det, men man vet inte liksom hur man ska sammanfatta kvällen riktigt... Hmm... I'm confused. Och jag behöver behöver mer än någonsin. Ikväll vet jag inte hur det blir, är så brutalt trött. Blev riktigt sent.

Right birds can fly so high
and they can shit on your head
Yeah they can almost fly into your eye
and make you feel so scared
But when you look at them
and you see that they're beautiful
That's how I feel about you





Torsdags-trams

Dagens humör: Trött, oviss, glad, irriterad och taggad i en konstig blandning
Dagens borde: Checka min svenska novell och rätta den och lämna in den...
Dagens frisyr: Ponnysvans
Dagens klädsel: Jeans, gant-tröja, sneakers
Dagens planer: Klockan är nio så det enda som finns att se fram emot är att sova
Dagens materiella vill ha: EN ASSNYGG JACKA JAG SÅG PÅ NK IDAG SOM JAG SKA KÖPA IMORGON OCH GIFTA MIG MED
Dagens längtan: Kärlek, kärlek, kärlek med dig...
Dagens fundering: Kärleken och helgens planer
Dagens beroende: Shopping och kärleken
Dagens tråkigaste: Att jag inte kunde köpa min älskling (jackan) idag
Dagens personer: Kitty, Amelie och Sosso!
Dagens roliga: Stan med Kittan och bio med Sofia, Hanna och Mikaela
Dagens låt: Sweet Deposition - Temper Trap




Panik-städning

HEY gummor och gubbar! Nu är det PANIKSTÄDNING som gäller. Ska ha hit tre tjejer hos my daddy in Alvik. Vi ska käka lax i ugn och mysa och svulla! Sedan blir det förhoppningsvis en lyckad utgång också!

Nu måste jag sticka, KYCKLING PÅ FREDAG BLIR DET INTE!

Kisses ha en braaaa kväll TAGGAAAAA



Såhär taggad var jag på sallad för ett år sedan, dags att tagga till igen


T som i öra

T som i torsdag, t som i trött, t som i tomte. Jag hatar detta plugg, inte för att vi har mycket, men är man slacker så är man(?)

JAG SKA BÖRJA SNAAART..... plugga allstå. Måste bara chilla ner lite, andas ut, få nya krafter. Men snart är jag klar med plugget och då ska jag ta en powernap och lyssna på Imogen Heap mhhh... Facebook har btw blivit mitt liv! Jag får typ ångest, min kompis Sosso har blivit avstängd från Facebook (eller inte avstängd men hon har inte kommt in, på en vecka!!!!!) PANIK! Haha, så patetiskt, men jag får ångest över att samma öde ska bemöta mig. PEPPAR PEPPAR. Vad händer i helgen då? No fucking idea typ. PANIK!!! Haha känner att det är mycket ångest i detta inlägg.

Nu måste jag plugga. Wish me good luck.



Jag var så jävla Bridget Jones när jag var liten, denna gjorde jag i femman... Vilken kreativitet!..........


En vardaglig paus i vardagen från vardagen

GODDAG. Goddag är ett mycket trevligt ord. Trevligt är ett trevligt ord. Och trevligt är rätt tråkigt. Så jag säger... HEEEYYYY istället. Sådär nu känns det mycket bättre.

Just nu sitter jag och håller på med ett samhällskunskapsprojekt, det går rätt bra (det är därför jag sitter och bloggar nu, höhö) nej men det kommer gå bra detta. Ska skriva om Folkpartiet och deras ideologi och om deras arbete i EU och vad jag tycker om det. Jag är inte alls insatt i politik, så försöker skaffa på mig massor med fakta just nu. Ska skriva 3 sidor, så det är inte alls så farligt, egentligen. Mest bara tråkigt när man typ vill äta mat, datanörda sig, tänka på snusk, pojkar och kolla på TV. Jag låter som en riktig man, och det är jag också, i high heels. Nej nu måste jag börja skriva på projektet och fortsätta läsa igenom hela Folkpartiets hemsida. Party. Men behövde en lite snabb paus, nu är jag på G igen. CI VEDIAMO!

...Om jag var ett politiskt parti skulle jag se ut såhär





Fördomar

HEY alla människor där ute. En ny dag, en ny tisdag, och denna skoldag var bra. Som vanligt. Jag älskar Blackeberg och min klass och mina Sp1c bruttor! Imorgon är det orientering och då ska jag orientera med Lovisa. Yeah yeah.

Jag har tänk på en sak, och det är detta med fördomar. ALLA människor har fördomar, mer eller mindre. Men jag har tänkt på en speciell fördom, som kanske inte är så uppmärksam. I nästan alla chic-filmer, såsom Mean Girls t ex tar dom alltid de "snygga/populära" tjejerna och gör dom till korkade onda bitchar, som är otrevliga och inte har något bra att komma med. Och gör de mer "speciella" t ex de som sticker ut mer med sin klädstil etc, till de "goda" och fantastiskt smarta. Detta irriterar mig. Inte för jag påstår att jag tillhör någon av dessa grupper. Men detta är helt fel! Bara för att man bryr sig lite extra om sitt utseende, betyder det inte att man är korkad i huvudet. Man säger ofta att de är de "utstötta" i tonåren som blir NÅGOT när de växer upp. Till en viss del är det sant, men inte helt. Många har fördomar mot blondiner t ex, Carolina Gynning är ett exempel. Hon är hur smart som helst men tolkas ofta som en korkad brutta med stora pattar. Hon är konstnärinna och säger riktigt intressanta saker. Om man klädde henne i andra kläder, förminskade hennes tuttar etc, skulle hon direkt tillhöra den speciella estetiska gruppen. Hon är en djup och estetisk människa men bara för det behöver hon inte klä sig på ett "utstickande" sätt. Vet inte om ni förstår exakt vad jag menar när jag tolkar denna fördom. Men bara för att man bryr sig lite extra om sitt utseende på det med "komersiella" sättet, behöver det inte betyda att man är korkad! Vissa tycker att Carolina Gynning är blåst, vissa tycker att hon är smart. Man kan uppfatta henne som flamsig och gapig, men sätt henne i "estet-kläder" så skulle det helt plötsligt inte alls vara korkat beteende. Jag tycker hon är hur smart och cool och snygg som helst! She's got it all!

http://www.gynning.net/blogg/


Mean girl?


Stuck in a moment you can't get out off

HEY YOU. Idag är det måndag. Och jag hatar måndagar, denna dag är en dag som inte borde finnas. Söndag och måndag är de värsta dagarna. Ångest, ångest, ångest. Men imorgon är det tisdag, sen är det onsdag (lillördag) tack och lov för det... Sen vet vi alla vad som kommer. Idag var jag i alla fall hemma, vet inte om det berodde på att jag var förskyld eller helt enkelt att jag hade måndags-ångest. Någon blandning av det var de. Call me a slacker, men det är jag inte, jag är bara så trött. Och jag måste köpa en höstjacka.............. Fuckmylife.com

Dagens i-landsproblem är verkligen upprörande. Jag tror jag är besatt, besatt av kärleken. Jag jagar den, och det måste jag sluta med, för annars kommer den rusa ur mitt "grepp".



Oh boy, why don't you love me Now?


Windows

Just nu sitter jag här framför min dator. Regnet smattrar mot fönstret. I fredags hade jag fest, det var rätt lyckat, dock lite mycket folk och i slutet blev det lite krångel. Men annars var det bra. I lördags (igår) så var jag så otroligt trött, så jag åkte till Mikaela i Södra Ängby där jag, hon och Sofia kollade på Aristocats. En sann klassiker!

Jag vet inte om det är typiskt mig. Att förlora mig i datorn med Spotify och massor med tankar, patetiskt but true. Jag vet inte om det beror på regnet. Om det beror på hösten. Om det beror på att jag just nu ser världen genom ett fönster. Men tankarna svämmar över, och jag känner mig lite nere faktiskt. Jag har en konstig försmak för lite "deppig" musik. Men jag är ingen deppig person. Det är konstigt detta, hur allting fungerar, hur livet har sin gång. Har ni någonsin tänkt på det? Kärleken går inte att förstå sig på. Det är en sak som är sann. Det är helt oförutsägbar.




Spänning överallt

HELLO DEARS.
Har inte uppdaterat på typ två veckor, duktigt! Verkar som att jag klagar på det i varje inlägg.
Men skolan rullar på. Allt. Allting har sin gång. Igår (onsdag) var det ettornas afton, det var kul, och vi svor Blackebergseden. Ser fram emot nästa år när vi ska skrika på alla 94or. Mohaha. Imorgon ska jag, Amelie och Sosso ha lite partey at my place. Det blir nice, hoppas jag. Bara det inte blir för trångt. Och spårat. Sen oroar man ju sig för grannarna. Nej men det kommer bli nice!

Spänningen finns överallt. Den går inte att undvika. Den bara finns där, i luften, elektriskt.




RSS 2.0