Världens bästa sportlov

MY LOVERS! FYFAN VAD JAG SUGER! Ingen update alls! Men jag får skylla på att jag har varit i London! SORRY.
Jag har haft (och har) världens bästa sportlov! På fredagen var det CK hos Sofia, helt lugnt, jag sov hos henne också. På lördagen var det fiesta at her place! Hennes pappa är i Mexiko så hon har hela lägenheten för sig själv. Det var en grymt rolig fest en riktigt bra inspark på sportlovet. På söndagen packade jag och på måndagsmorgonen bar det av till London!

LONDON VAR GRYMT. När vi hade landat och checkat in på hotellet drog vi till Notting Hill. Käkade på en skitgod resturang som ligger vid Notting Hill Gate, precis vid tunnelbaneuppgången typ. Några meter bort. Nando's hette den. Asgod mat. Nästa dag var det dags för Madame Taussauds (stavning?), London Eye, Buckingham palace och shopping! Samma kväll åkte vi också in till Picadilly Circus och gick på ett museum som heter Beilive it or Not! Dag tre checkade vi in ett skräckhus, en nöjes grej - var skitkul,  and Tower Bridge (de flesta kallar den London Bridge med det är helt fel, London Bridge är platt.) Sedan blev det mer shopping på Picadilly Street och Regent Street. På kvällen träffade jag, mamma och brorsan även Hanna och hennes mamma!!! De var också i London. Vi fikade vid Picadilly Circus på Starbucks och myste. Sista dagen var det shop until you drop! Hemfärden på flygplanet kändes deprimerande. Jag ska nog bo i London någon gång i mitt liv, några år eller så. Får se om jag stannar, för OJ vad jag trivdes. Alla var så trevliga. Så åk till LONDON! Annars har ni verkligen missat något.

Igår (fredag) så var vi först hemma hos mig och chillade, tog hem lite folk. Sedan drog vi vidare till Sofia där det också var chill. NO MORE COMMENTS ABOUT THAT NIGHT. Haha. Nej men detta lovet har varit skitbra! Har fått London, har fått fest, har shoppat som aldrig förr. Ja, detta kan inte bli bättre. Sammanfattning: Världens bästa sportlov!

Don't put your life in the hands of Liam Gallagher

TJA MY LOVERS. Idag är det fredag wich means partyparty för min del.

Skolan var väl som vanligt, hade dock kvarsittning. Så jävla drygt, men överlevde den timmen och sedan köpte jag sushi, drog hem och åt. Nu ska jag strax tagga till Sofia där det blir CK! NICE. Nej men det är väl det som händer denna kväll! Hoppas ni får en toppen fredag! BTW, PÅ MÅNDAG DRAR JAG TILL LONDON! WOHO! Nej detta kan inte bli bättre!

PUSSSAR OCH PUSS PÅ LIAM OCH NOEL GALLAGHER OCH HELA OASIS!


Liam Gallagher Picture
My idol

Fucking in the bushes

HOLA MI AMORES (Eller hur man nu säger?)

Är det bra med er? Med mig är det bra, men trött som fan. Ser dock fram emot imorgon för då blir det CK hos Sofia. Längtar. Längtar efter att umgås, skratta, slappna av och vara uppklädd och snygg!

Idag så gjorde jag mitt No-quiz som det visade sig att man kunde få MVG på! CP-lärare. Varför säger han inget? Och jag hade tagit min kemibok istället för biologiboken. Så det blev inte så mycket plugg för min del. Men klarade matteprovet! Fick G, woho! Inte så men vafan, jag hade IG i matte innan så. Matte är icke min starka sida eller min favvisämne. Idag fyller min moster Anne-Cathérine år också! Så ska dit på middag ikväll vid halv sex. NEJ nu ska jag kolla på detta klippet. OCH det ska ni med. I fucking love Oasis.



PUSSSAR

GIVE ME FIRE

I think I'm falling in love with this song




Skan-fucking-dal

Skandal efter skandal. Inte nog att Rihanna blev attackerad av pojkvännen. Nu har tydligen Mogi blivit attackerad också (http://mogis.se/) !

HEMSKT. Det finns så många jävla störda människor där ute. Det läskiga är att hon blev attackerad i Alvik, där jag och mina vänner ofta brukar hänga omkring genom att vi bor i närheten. Jag är i Alvik dagligen, går förbi det stället där hon blev attackerad dagligen. SÅ. TJEJER. OCH. KILLAR. Köp pepparsprej eller ett alarm. Finns att köpa på Teknikmagasinet. Jag kommer hålla pepparsprejen hårt i fickan i fortsättningen OCH ett alarm. Läskigt. Fyfan stackars henne. Vet dock inte hur allvarligt det är genom att hon inte har skrivit om det än utan bara nämnt att hon har blivit attackerad. Vi får se om hon orkar skriva om händelsen senare.

Idag stannade jag kvar i skolan och arbetade på mitt Art-project. Har kommit ifatt igen nu, rätt så bra, känns soft. Nu är det bara så att vi har Science biology prov imorgon (No prov.) Och jag har inte pluggat. MÅSTE SÄTTA IGÅNG. Helvete.
PUSSAR OCH KRAMAR


Veckans





Går till Guy Berryman. Basist i världens bästa band Coldplay! Snygg som fan so fuck me hard.

But don't look back in anger, I heard you say

POLERS. Idag hade vi matteprov som sagt. Det gick väl helt OK även om jag inte hade pluggat, but still, panic! Känns inte som jag kommer klara det. Skulle vara skönt att bara få det överstökat.

Efter skolan solade jag solarium (impuls solning?) och sedan gymmade jag. Det blev lite spårat på gymmet kan jag säga er. Men går inte in på fler detaljer. MEN. Allstå i helgen vill jag festa! PARTA SKITEN UR MIG. Har inte festat på typ mer än en månad, OM inte mer än så! Okej nu låter jag som en liten fyllefjortis här, but I think you get it. Jag vill dansa och ha kul! Stina-lee har btw hamnat ner på tredje plats på bloggtoppen, aj, aj Stina. Nej här får ni njuta av Coldplays - Swallowed in the sea och sedan lottar jag ut veckans "varför så snygg."



Dagens feeling: TRÖTT/Adrenalin

Swallowed in the sea

TJA. SKOLA. SEDAN. HEM. IGEN. OCH. ÅT. MAT. DET. VAR. GOTT.

Ja sammanfattad dag kanske. Men det händer ju alltid massor med saker mellan dedära punkterna. Fast idag orkar jag inte beskriva allt, så jag gör det i punktform. Helt enkelt.

Har EJ pluggat till matteprovet! SHIT! Klockan är fan halv tio. Jag ska alltid fucka det. Aja, kämpa på, eller? DENNA SKITEN. Vill få den över, måste bita ihop. Tänka positivt.
Saknar kärlek, saknar bekräftelse, behöver bekräftelse, saknar att bli matad med kärlek och bekräftelse. Inte för att jag har upplevt riktigt kärlek. Men ni vet, kärlek bara. Lite grann. Jag vill ha sommar, på sommaren svävar kärleken i luften. Kärlekens årstid. Då jag är född, kanske därför jag vill ha det så mycket, när det är som kallast. För jag passar nog inte in under vintern, det är som jag och tiden, jag och vintern är nog inte heller så bra vänner. Önskar dock inte det heller. När sommaren är som längst bort, saknar jag den mest. När kärleken är som längst bort, saknar jag den mest. SAMBAND.




Godnatt

GODNATT ALLA KISSEKATTER. Nu ska soffan gå och lägga sig i sängen. Har fört över lite lykke li och coldplay till mobilen, så det blir trevligt på bussresan imorgon. Men allstå jag missar Gossip Girl hela tiden. Så mycket att jag inte ens följer det längre. Det är faktiskt bra, inte GAAAHHH-jag-dör-bra, men man blir ju lite irriterad när man har missat varenda avsnitt sen i typ Oktober. Får ladda ner dom eller hur man nu gör (?) Var i Vällingby centrum idag btw, köpte en taklampa till mitt rum och en kofta och en tröja, hehe... Well, well.

Chris Brown är jag besviken på. Nu kan jag knappt lyssna på han på radion i bilen (inte för att jag har varit ett bigfan av honom) och om jag ser någon bild på honom ser han faktiskt rätt farlig ut, lite sjuk ut. Det är något i hans blick. Förut var han söt, Chris liksom, ingen speciell sådär för mig... men nu är han... han är bara, ah! Han är, galen. Negativt galen. Helt jävla skum. Aja, nu måste jag sova. PUSS.
(För er som inte vet vad som har hänt med Chris - han har misshandlat Rihanna...)





Skipping class

HELO MINA KISSEKATTER som Johan Glans säger.
Skulle på Konfamöte blablabla idag. Men Ella är sjuk så hon skulle inte gå och jag pallade inte heller gå då. Så egentligen ska jag vara där nu, men vafan, skönt att softa här hemma.

Igår var det birthday dinner at Mikaelas place. Det var treeevligt. Only girls night out.
Meeen idag vill jag fixa håret hos frissan. Antingen vill jag färga det blont och göra blonda slingor och sådär, lite skiftningar. Eller något. Vill bara få lite fart i det. Nej nu ska jag äta. PUSS. PUSS. PUSS.





Blondinbella gör bort sig igen

WTF? Angående blondinbellas inlägg:
 http://blondinbella.se/2009/february/utkast-jag-snuddade.aspx#Comment 

"Tror du verkligen livet fungerar så?
Tror du verkligen att man antingen är en "slamp-Samantha" eller en "bak-bree"? Tydligen.

Livet är så mycket mer än så! Det finns så mcyket mer är antingen "slampa" eller en hemmafru.
Jag blir chockad över att du verkar tro att allt fungerar så. Det finns många fler livstilar än de där två
."
Kommenterade jag.

Ibland blir jag verkligen förvånad. Är hon dum i huvudet?


I'm going to L-L-London

MY DEAR POLERS. I'M GOING TO LONDON. I'M GOING TO FISH'N CHIPS AND BIG BEN.
That's is the truth! Jag ska till London under sportlovet. Yeah, yeah, yeah. Är fett taggad. Har aldrig varit i London, dock Paris. Men nu får vi se, är jag en Paris-tjej eller en London-tjej? Eller en Paris-och-London-tjej? Svaret kommer inom snart framtid! Ska bli superkul. Min kompis Hanna ska också dit, under samma dagar, typ. Så vi bestämde att vi ska träffas där någon dag, kanske shoppa på Primark eller Harold's. Dansa ner för Oxford Street eller något likande. Kanske svänger in på Starbucks också. GAAAH! I'm exited.

Igår kväll, friday allstå. Så åt jag middag hos Sofia med Sosso. Vi åt typ nachos med kyckling i ugn eller vad det nu hette. Var sjukt gott i alla fall. Har blivit en jävla massa middagar på sistone. Idag blir det också en, en födesledag middag! Men det är bara tummen upp! Mikaela fyller SWEET 16 idag! HALÅÅÅ, fett nice ju! GRATTIS MIKKI-PIKKI. Jag kommer ihåg när hon fyllde fjorton. Haha. Det var typ två år sen, vad tiden går. Nej nu ska jag äta lunch (vaknade typ nyss) sedan ska jag göra mina gymnasieval! Äntligen får man skiten överstökad.
PUSS. PUSS.


Ska jag tagga till med Fergies - London Bridge nu?! Hell no.
The Clash - London Calling, är det som gäller!

Yeah I know your hands will clap

FREDAG IDAG. Inte vilken fredag som helst - fredagen 13:onde. Vi snackade om lite spökhändelser och historier på svenskan idag med vår vikarie. Jag tycker typ sådant är kul att prata om, men lite scary.

Ikväll blir det utgång, ska först på en birthday dinner och sedan får vi se hur det blir. Det får kvällen avgöra, bohohohoo (läskigt bakgrundsljud). Haha... min humor är lite spårad ibland. Mehhehe. Aja, ni får vänja er helt enkelt.
Vad ska ni göra denna fredags kväll?

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Deprimerande. De bör ha Alla Singlars Dag eller något där man arrangerar värsta brakfesten som bara singlar är bjudna på! Inga "söta" par som man blir förbannad på. Nej. Nu måste jag sluta klaga, AHD är ju inte bara för par. Den är ju för vänner och familj. Kärlek helt enkelt. Massor med kärlek. PUSS. HEJ.


Yeah I know your hands will clap


Forgive me

Ingen uppdatering alls de senaste dagarna. Sen i måndags och nu är det torsdag. Vilken skandal. Nej men det har varit turbulent med Voffsen som har gjort sig illa och allt. Har stannat hemma typ alla dagar förutom i tisdags för då var det ju Bjursårs!

Bjursårs var så jävla kul. Det var soft för alla åkte typ lika bra, eller alla var på samma nivå. Ingen kom efter eller något sådant. Så det var nice! Det perfekta gänget och det perfekta skidvädret! Inte för kallt, inte för varmt. Inte dö mycket sol så att man svettas som en apa utan lagom, snön var perfekt. Det var perfekt. Och bussresan var inte heller så dum, förutom att vissa människor spårade lite på hemresan. Fyfan vad kul det var! Är så glad att jag följde med! En grej som jag inte kommer glömma i första taget. Genom att det är sista terminen på grundskolan och med klassen känns dessa grejer extra viktiga och betydelsefulla. Men ni vet väl att jag fruktade att göra en vurpa? Haha, om jag vurpade. Men det var icke på skidor. När vi skulle äta lunch skulle jag gå och sätta mig, men sedan var det ashalt på golvet. Så jag halkade och fick ketchupen uppkörd i ansiktet! Mikaela blev chockad och trodde typ att jag blödde. Fyfan vad det var kul, men pinsamt.

Nej snart kommer mamma och vi ska först till veterinären med Molly poffsan och sedan kanske jag ska slinga håret lite hos frissan! Vi höres. PUSS.


Calzone-sug

MAH. Kikade nyss in at Storstadspojken och såg att han för någon dag sedan hade ätit en calzone. Och gissa om den såg god ut? Och gissa om den såg onyttig ut? Ska jag våga på mig en calzone ikväll? Magen skriker: GE MIG CALZONE FÖR FAN INGEN JÄVLA SALLAD! Ska man inte lyssna på sitt inre väsen?!

   vs

Veckans


Går till...



Kate Winslet! Framgångsrik skådespelerska + snygg as hell = farlig!

På med pjäxorna imorgon

Hola amigos. Stannade hemma idag pga allt kaos igår med Molly etc.

Imorgon är det alltså upp klockan fem som gäller! GOSH! Hur ska jag lyckas med det? Måste komma i säng tidigt ikväll. Jag hatar att gå och lägga mig tidigt och jag hatar att gå upp tidigt. Detta funkar inte allstå. Nej men jag ska ju som sagt till Bjursårs imorgon med några av niorna. Vi har sportsday i skolan och jag valde såklart skidor. Mikaela, Matilda, Frans, Johannes, Calle, Jacob och många fler ska upp dit! Så vi blir värsta gänget. Hoppas att jag bara inte ramlar, inte så att jag inte kan åka skidor, men det skulle vara typiskt. Måste börja tagga till allstå. Bjursårs ligger i Dalarna för er som undrar. Nu ska jag surfa vidare och plåstra om lilla poffsen.

Dagens tips: Böj ögonfransarna! Det gör så att du ser piggare ut och du får ett speciellt djup i ögonen. Och det gör ögonfransarna långa såklart! Nu är du redo att flirta och flaxa med fransarna så att du svimmar av.




Min Mollymeck

TJU. Igår blev det ingen utgång, fuckade planer. Så jag gick bara på resturang, men Fredrik ville typ inte följa med för att han är cp så det blev bara jag och mamma. Sedan drog jag till Sofia (Sosso kom även senare) och så kollade vi på film hos PenisElin och sedan sov jag och Sofia även över där. Under dagen shoppade jag lite med mamma, vi kikade in på Mathilde och såg att det var rea på Day by Mikkelsen. Köpte hem en kofta och en tunika och la även undan en annan tunika och en tröja från Odd Molly! Hihi, jag eeelskar kläder. Men nu är jag typ... pank.

Idag när jag vaknade upp hemma hos Ein verkade allt bra.
Sofia var glad och sa "Idag har jag vaknat på rätt sida!"
Jag åt en jättegod frukost och sa "Detta kommer bli en bra dag." Hade redan börjat planera in vad jag skulle göra. Men sedan när jag har hyrt skidor med min pappa och vi sitter i bilen (till en skidrisa till bjursårs på tisdag m. skolan) får jag höra det som förstör hela min "bra" dag. Min supersnälla voffsepoffse Molly har råkat illa ut. Hon har blivit biten av en jävla schäfer. Hon bodde hos en kennel när pappa var i Gbg, och en av hundarna där bet henne. Hon hade tydligen blivit biten igår kväll och idag så hade hon blivit opererad på morgonen. Det knöt sig i magen. MIN lilla poffse? Hon är världens snällaste hund och skulle aldrig kunna vara kapabel till att göra något sådant hemskt! Hon hade tydligen gått in på den hundens "revir." Men vafan?! MIN MOLLY. Världens snällaste. Fyfan vad jag är förbannad och ledsen. När hon kom hem var hon svag som ett nyfallet löv och helt drogad av narkosen och smärtstillande. MIN MOLLY. Jag älskar min poffse.


 



 


Jag och tjockisen i 6:an


Saturday morning

GODMORGON ALLIHOPA! Herrejisses vad jag har sovit skönt! Var så fruktansvärt trött efter denna vecka, så jag kollade lite på The Notebook och grät en tår kanske, sedan däckade jag. Då var klockan tjugo över tolv typ, nästan halv ett, sedan har jag sovit ändå till klockan fem över elva! Ställde dock in klockan på elva, vill inte sova bort hela dagen, men det var sådär alldeles perfekt. Man har inte sovit för länge, men inte för lite heller. Den bästa sömn på länge. Man får inte ångest över att man gick och la sig för tidigt, klockan var ju ändå runt halv ett. AHHH, finns det något som kallas för sömnorgasm?

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske drar till stan och tömmer mitt presentkort på H&M. Haha okej det är bara hundra spänn men ändå. Okej allt det där lät fel. Vi struntar i det. Halv sex ska jag, mamma och Fredrik på musslan och käka Moulelfrittes! MATORGASM. Senare på kvällen är det chillkrök på G tror jag.

Jag älskar gamla filmer, som utspelar sig i en annan tid. Det måste inte vara romantiskt (jag kan ha svårt för sådana filmer, och klichéer är det värsta som finns, vissa undantag.) Jag älskar sådana filmer, med historia. Jag skulle verkligen vilja se den där filmen med Tom Cruise, som utspelar sig under Hitlers tyranneri. Allt detta påtal om ingenting. Nu ska jag äta frukost, eller brunch. KISSES.




Let's dance

HEMMAKVÄLL IKVÄLL. Blev mycket kväll där, nej men så äre helt enkelt. Och det är jävligt skönt. När jag känner efter så är jag trött som en trasa, känner hur hela kroppen bara längtar efter att få en god nattsömn utan att väckas av en jävla väckarklocka! Sömn vill den ha, jag ska mata min kropp med sömn.

NU SKA JAG CHILLZA, fortsätta kolla på Let's Dance. Laila och Morgan äger ju! Imorgon äre typ chillkrök på G. Pussar på er kompisar.


Jag och min Penis-Elin

It's party, it's friday

... FÅR MAN HOPPAS.

Fredag är jag säkert på, men party njae? Igår (torsdag) som Sofia över hos mig! Vi hade en "romantisk" middag och kollade på Sixteen Candles, en 80tals film typ. Askul, haha. LONG DUK DONG YOU KNOW. Eller nej det vet ni inte föresten.

Today gymmade jag! Har gymmat varenda dag denna vecka, i onsdags var jag då på yoga. Men ska vila denna helgen. Fyfan vad skönt. Bara ligga och smeta i soffan. Nej. Jag måste komma ut ikväll. Snart ska jag äta. MUMS.
Herå.


Me and my gals not for a long time ago


Veckans


Utnämde inte någon förra veckan, förlåt! 
Så förra veckans och veckans "Varför så snygg" går till...



...Adrina Lima blir förra veckans. Så snygg på Victoria's Secret!...


...Veckans går till Jude Law! Såg ni när han grät i The Holiday eller? MIN MAN.


Yoga is kinky

HABIBIS. Idag kom jag försent, fy fan vad det sög. Missade en hel fucking lektion, Science. Men, men får fan ta och komma i tid imorgon för då är det nationella prov B. Jag är mer nervös inför detta för då måste man använda paragrafer och shit. Att komma på något att skriva om är nog inte så svårt, det är bara att använda fantasin. Hela jag består av fantasi och en smutta galenskap. Men det känns dock skönt att vi får tre timmar på oss, men ändå, tänk om jag behöver mer? Hann inte skriva klart förra provet. Men ännu en fördel - vi slutar när provet är slut!

Var på Yoga idag btw efter skolan. Skulle gå med Mikki så slank in på hennes hemkunskapslektion (hon slutade en tim efter mig). Jag fick tur nog vara med lite på lektionen (skulle inte pallat att vänta på en bänk i en timme) så jag fick hjälpa till och duka lite. Sounds boring. Men fick smaka på maten sedan och det gjorde mig nöjd. Yogan var bra föresten, har anmält mig nu. YEY.

NEJ MOTHERFUCKAS. Nu ska jag njuta av den tomma lägenheten. Pappa är bortrest i två dagar så jag och min bror är ensamma. LIKE. AND. END. OF. STORY.


Tummen upp för Yoga


You make me feel like no boy can make me feel

CIAO. Hade nationella prov idag. Fuck me vad det sög. Hann inte ens göra klart alla frågor! DAMP.

Tränade efter skolan, sedan drog jag hem och åt tonfiskröra. Fuck me vad det var gott. Just nu kollar jag på 2½ Men. Är jag den enda som tycker det är bra eller finns det andra flickor där ute som håller med mig? Älskar Berta, hon är så jävla skön. Haha.

Allstå fatta att det är dags för gymnasiet snart. Det är helt osannolikt. Jag slutar nian snart, pratade med en gammal vän igår. Han säger att alla tydligen förändras i ettan, vissa byter kretsar etc. Jag är fan rädd. Är jag redo för detta? Tiden går för fort, den rusar iväg och ju mer jag jagar den desto mer försvinner den. Jag och tiden har nog aldrig vart riktigt bra polare, vi kommer inte överens liksom. Jag skulle vilja göra en kompromiss med tiden. Om jag kunde prata med tiden skulle jag säga "SLOW IT DOWN".

Jag önskar att jag och tiden var bästa vänner.


Old pic

Love until we bleed

HEY. Today it is monday. Bad update (as usuaaal? sry!!!)
Idag var jag: En massa blandade känslor - Imorgon vill jag vara: En känsla, en bra känsla

I söndags så köpte jag nya chinos! Mina gamla är förstora. Sedan drog jag hem till Sofia ett tag där Ella och Elin också befann sig. Sedan kollade jag på "The Holiday" och åt chips och choklad. Mums or what?
TODAY så vare skola, sedan gym, sedan hem. Jätte intressant dag va?

Nej men jag känner att allt går mer uppåt nu. Jag hoppas det. Men så fort jag tillåter mig själv att må bra, så ska det alltid fucka sig. Känns det som, eller det gör det. Men jag måste intala mig själv att det inte gör det och tro på det. Då kanske inte allt vänds upp och ner. Det blir som ett timglas liksom.

JAG STÖR MIG PÅ EN DRÖM. En dröm som jag har haft. Fuck vad jag vill uppleva den drömmen, svingas runt i hans armar. Jag vill drömma föralltid. Förlora mig i drömmarnas land.


Det är typ såhär


RSS 2.0