Jag är amazing

Ibland behöver man bara säga det till sig själv. Kolla sig i spegeln och säga: Jag är amazing!
För det är vi alla innerst inne. Människor är goda.
Ibland stiger bara saker och ting oss åt huvudet och det är då vi inte tänker oss för och gör misstag/dumma handlingar/säger dumma saker. 
I slutändan är vi dock bara människor, och vi måste förlåta oss själva. Jag kan vara för hård mot mig själv ibland, för jag värderar mina vänner och relationer högt. Men ibland måste man släppa vissa saker och inte vara för dömande mot sig själv.
JAG ÄR SMASHING AMAZING. Snygg, söt, tall, blonde, swedish and awsome!!! Intelligent, kreativ och musikalisk!!! Jag vill ge mig själv en huge kram för jag är så awsome!

Jag tycker alla (få?) som läser detta ska göra precis som jag gör nu. Berätta för er själva hur underbara ni är! Om ni tvekar, skriv ner på ett papper det som ni tycker är dåligt med er själva... och det som ni tycker är bra. Den bra sidan kommer säkerligen bli längst!!! Om inte är det för att ni kanske är för hårda mot er själva. LOVE to you and the whole wooorld, positiva klubben woho!

"Hela världen är så underbar..."






Så gled vi in i glömskan

där ljuset var svagt, det som var du och jag

Depp-mode on. No fucking way. Men förbannad-mode on!!! Jag är så trött på män!!! Ursäkta men hur resornerar ni?! "Män är rakt på sak och kvinnor är krångliga och invecklade." Skitsnack! Män är krångliga och invecklade, och går aldrig rakt på sak. Bullshit. Låter som värsta feministen men detta är ett skämt. Varför är vissa personer i allmänhet så krångliga?

Det är en gåta.


Too bored to die

Inatt drömde jag att det var år 2012 och världen gick under.

Söndagsångesten spökar igen. På dagens schema står det PLUGG med stora bokstäver i fet kursiv understruket. Livet kan inte alltid vara lätt och fullt med rosa moln. Som det är för mig just nu, egentligen, jag sitter på ett rosa moln och pluggar. Förbi mig flyger det små får med vingar och det luktar blommor. Den känslan har jag inom mig. SKUM TJEJ. Det måste vara någonting som inte stämmer... Söndagsångesten spökar som sagt...


Nu spårar det, nu spårar det....!


It's saturday again, with the new weekend-problems

IDAG ÄR DET DEN 14/11. VILKET BETYDER....... wait for it wait for it
att det är lördag. Nothing more surprising than that.
Just nu ligger Sosso "däckad" bakom mig, jag inväntar svar från Ellen och massor med olika människor. Yes it's saturday och världen kunde inte vara mer död och avlägsen. Säkert att det inte är år 2012?

See you guys, love love love to the world.


Montenegro 09



RSS 2.0